Dimco
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2007
- Poena
- 375
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X / Thermalright Silver Arrow 130, Noctua NF-A12x25 PWM
- Matična ploča
- Gigabyte B550I AORUS PRO AX
- RAM
- Crucial Ballistix DDR4-3600 32GB (2x16GB) BL2K16G36C16U4R
- GPU
- EVGA RTX 3080 XC3 Ultra
- Storage
- ADATA XPG GAMMIX S11Pro PCIe Gen3 x4
- Zvuk
- Presonus Eris E3.5 BT, Arctis Pro Wireless
- PSU
- Corsair SF750
- Kućište
- JXK-F1
- Monitor
- LG 27GL850-B
- Miš & tastatura
- Anne Pro 2, Scyrox V6
- Ostale periferije
- Presonus Eris E3.5 B
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Razmisljam da pazarim gore navedeni "OCZ SSD SATA2 30GB OCZ Vertex Series" ssd. Plan je da to bude disk na kome bi se nalazio OS, dok bi diskove koje sad koristim koristio kao data storage (2x barracuda 320), a postoji i opcija da ova dva stara diska zamenim za jedan od 1-2TB (barracuda 1-1.5TB ili WD Green 2TB) izdeljen na nekoliko particija.
Inace uvek mi fali prostora za storage tako da je kupovina velikog hdd veoma izvesna. Glavno pitanje je da li se isplati kupovati ovaj ssd? Uglavnom vidim samo pozitivne review-e za ovaj OCZ. Samo ostaje pitanje koliko ce poboljsanje biti i da li je 30GB dovoljno za OS i programe, takodje za poneku igru...mada planiram da na sekundarnom hdd-u napravim posebnu particiju za igre (znam da to nije to al sta da se radi).
Inace uvek mi fali prostora za storage tako da je kupovina velikog hdd veoma izvesna. Glavno pitanje je da li se isplati kupovati ovaj ssd? Uglavnom vidim samo pozitivne review-e za ovaj OCZ. Samo ostaje pitanje koliko ce poboljsanje biti i da li je 30GB dovoljno za OS i programe, takodje za poneku igru...mada planiram da na sekundarnom hdd-u napravim posebnu particiju za igre (znam da to nije to al sta da se radi).