- Učlanjen(a)
- 21.03.2007
- Poena
- 349
"pomeno"Ovde nije niko pomeno da gladitor max mnogo bolje hladi na i7 i AM2 soketu i tu sije vendetu2.
"gladitor"
"sije"
iz ličnog iskustva govoriš ili samo braniš svoju lošu kupovinu? :crash:
"pomeno"Ovde nije niko pomeno da gladitor max mnogo bolje hladi na i7 i AM2 soketu i tu sije vendetu2.
Vidis da i jedan i drugi brane losu kupovinu :d
Gladiator max jednostavno ima 'nesto' sto ga sprecava da bude bolji od vendette. Da li je to vent sa losim protokom ili los kvalitet pajpova, sumnjam da cemo saznati...
To sto on ima pajp vise i 'teoretski' treba bolje da ladi, ne mora tako da bude u praksi.
Na Guru3D forumu lik jasno kaze da je Gladiator bolji za i7 procesore...
To je sve teorija...
Cak i ako pola pajpa naleze na procesor, toplota unutra se jako brzo siri i to je zanemarljivo. gMAX izgleda ima najvise problema sa ventilatorom koji ima los protok i cooler ostaje topao...
Onu gore sliku sam odradio jer je test radio prijatelj, a gMAX se pokazao prilicno lose. Ponovicu, rezultati se mogu uzeti jedino kao referenca i razlike 2-3C su zanemarljive. Ali razlika od 10C nije(ne u odnosu na V2 nego na noctua U12P)
Post dana !Gde iskopa ovu tabelu,'leba ti?
Ako je Vendetta 2 bolji kuler od TRUE-a ja cu ovaj moj da namazem sa senfom i pojedem:d
"pomeno"
"gladitor"
"sije"
iz ličnog iskustva govoriš ili samo braniš svoju lošu kupovinu? :crash:
Nebranim nista nego sam probo na AMD-u dobro naleze i bolje hladi od vendete2 a na 775 naleze jako lose samo dva pajpa nalezu komplet a druga dva ivicama dodiruju (manje od pola).
Koji ono ventilator dolazi uz true? Bar ti on nece smetati.
http://www.hardwarecanucks.com/forum...er-review.html
Ako oni l..u, l...m i ja. Treba procitati i koje su ventilatore koristili i na koliko obr/min jer od toga ce zavisiti i rezultati hladjenja.
True je dobar koliko je dobar ventilator (protok vazduha) koji stavite na hladnjak.
Any all CPU Cooling Solutions which do not come with their own fan, a Noctua NF-P12-1300 will be used.
Nije uopse rasprava nego htedoh da prenesem iskustva.
...
Samo sam hteo da kazem da mi oni rezultati deluju totalno nerealno.
:wave:
Mozda im je naletela serija sa losom bazom. TR ima onu foru sa ispupcenom bazom, ali ako im se omakne onda bude previse kriva.
E sad, ako ovi na testu nisu to primetili, onda i nisu neki HW znalci...
Shto bi rekao Pinokio: "Shmirgla je zakon"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari