cutao sam,cutao...al ne mogu vise
hteli smo ekstra memorije koje mogu da se kupe u bg i evo nam....ovaj ocz PC9200 je skup,niko ovde nikog ne ubedjuje dal je to dobra kupvina s obzirom na cenu.....bitne su perfomanse i ko ih zeli nece zaliti pare....ima i jeftiniji pc8500 koji je pandan geil-u koji spominje Space....uporedo geil vs ocz je 141€+pdv,a ocz je 210€...pogledajte hladnjake na geil,a pogledajte na ocz....sam taj sistem hladjenja rama je dosta skup....pogledajte
Thermaltake-vo resenje...
kosta 2x15€ u nemackoj.....cipovi na ocz GMH,dok sa na geilu GCT koje inace niko ne stavlja od boljih proizvodjaca memorije na highend memorije...mora i taj geil da je dobar,nadam se da ce spejs da uardi neki test,al ne sa orthos sa priritetom 1 i slicno,a nadam se da ce i nama doci saka OCZ PC2-8500 reeperHPC pa da kazemo utiske i toj memoriji
@spacemaste
ubedjujes nas ovde da je geil dobar,a nigde nemas rezultate,osim sa 2x512mb koji se bolje klokuju od 1gb modula....jos nam dajes link gde se vozi ram na p5b dlx gde i on moze da ode u nebesa,al nikad ne moze da napravi kmbinaciju ram i cpu i strapa1333 pa da pobedis bilo kakvu istu kombinaciju samo na strapu 1066...itd.itd
ako se ja dobro secam pre nekih mesec dana si prodavao svoj cellshock koji si platio 500€(iako su tada kostali 300€),prvo si ga prodavao za 300€,pa posle 250€ i sad ovde,da ne budem grub,"solis neku pamet"
ispada da ljude lozimo da ram nije dobar i sl...mi cenu nismo ni spominjali,znam samo da je sa tom memorijom pali svi zivi WR u 32m,sem u klasi c2d 6800,svi WR u SLi sa 2x8800gts...(tu te najvise zabolelo,pogotovu u 3dmark 2006)...a nadamo se da cemo uskoro probati neki 6800 i 2x8800gtx ili ultre pa da i tu obrimo sve moguce WR....jos da te pitam dal je bolji neki p5b dlx ili p5k dlx od dfi inf p965(non -S) ili abit QuadGt,kako za 24/7 ili max o/c potencijal,pa da odemo off
:wave: