Prospero izložio si dosta nejasno svoj problem.AGP slot ili jeste ili nije, odnosno ne bi ti mogao da gurneš uopšte tog asusa (za kog čas kažeš da ima 64,čas 128 MB?) u taj slot ako nije AGP slot!Da li me razumeš ? :mrgreen: Najbolje je da odeš kod prodavca pa nek ti on to sve sredi,ipak ti treba odredjeni nivo znanja da bi sklapao mashinu,mnogi su učeći,pokvarili svoje

,pa bolje ti to nosi nekom...
E sad tu dolazimo do suštinskog problem sa našim prodavcima kompjutera-većinom su PREVARANTI, da budem blag.Toga ima u svim oblastima našeg društva... ali mislim da je u slučaju prodaje kompjutera to malo izraženije jer su ljudi manje informisani u pomalo su neuki,pa možeš da im prodaš šta hoćeš.duga priča...
Po sistemu ploca-znaci-Asus. Ne daj Boze da im neko preporuci plocu nekog drugog proizvodjaca. Pogledaju te kao da si im ubio nekog chlana porodice, ili u najboljem slucaju: "Neces ti mene da prevaris".
Nema to veze mnogo sa kompjuterima,čist marketing!Tako i svaka domaćica kupuje ariel (figurativno rečeno).Asus se izreklamirao na nabolji mogući način: preporukom od ruke do ruke i svojim kvalitetom.E sad što ljudi imaju toliko problema sa Asusovim pločama,verovatno je to većim delom zbog činjenice da je najviše zastupljen u tom delu tržišta.Stvarno ne promovišem Asus,svi mogu a se iskvare,ali svi njegovi proizvodi koje imam, ili sam imao, su ispunili moja očekivanja.I sad sam prezadovoljan p4pe-x pločom koja je ultra stabilna sa ncp-ovom memorijom.Znači ništa gremlini i to,ko sa nekim drugim pločama.
Jednostavno problemi na sve strane sa tim plocama, narocito sa -X, u kombinaciji sa budjavim memorijama (chak i nekim skupljim), i kombinaciji sa "kineskim 300 W" napajanjima.
A koje to ploče rade dobro sa budjavim memorijama i krš napajanjima,baš me zanima