Šta je novo?

Ocenite rad

@Crni
Upravo sam na to mislio. Dao si vrlo dobro i koncizno objasnjenje situacije. Eh da je samo situacija bolja. :)

U fleshu postoji problem sa nasim slovima, latinicom i cirilicom. Koliko se ja secam.

Poslednja izmena:
E fala Bogu! :)

Pre par godina sam seo i poceo da radim nesto u Flash i kad sam skontao da nece da prihvati nasa slova. Fala 'djenja...

Prvo, meni se sajt generalno baš sviđa. Moderan, skladno i lepo je urađen, proverena koncepcija boja koje na ekranu sjajno prolaze (golubije plavo, sivo i narandžasti detalji). Poradi malo na unicode fontu, kao što je već pomenuto i za nijansu ih povećaj, čini mi se pomalo sitan na 1280 X 1024.
Mala sugestija na strani za kontakt, nije loše da ubaciš skript za slanje maila direktno sa strane. To nije komplikovano.
Za stranu konfiguracije, ako želiš nešto iole ozbiljnije i konfornije za ažuriranje, hteo ili ne, mislim da nećeš moći da zaobiđeš projekciju neke od baza, sa propratnim skriptom. To će ti uštedeti naknadni posao i vreme oko samog održavanja strane, propraćeno čestim promenama cena hardwera na tržištu.

Toliko!

Fala nidzoni na savetima, a sto se tice site-a toga ce uvek bit' da se doradi i da se menja to je vazda billo i bice. ;)

Nazad
Vrh Dno