Evo konacno i ja odoh na sam sajt.

Pa da kazem koju konstruktivnu kritiku. Kao prvo, ubaci ALT textice u linkove.. ono na naslovnoj strani kod zastvica. Neko mozda koristi net bez slika, pa ne vidi o cemu se radi. Moglo bi i neki fin DHTML efekat da se uradi na overlay, da izadje "ENGLISH" , 'SERBIAN" itd.. mada je dosta za pocetak dodati i ALT opise u A HREF tagove.
Sto se tice pomenutog problema, bio sam u pravu - nisi lepo oradio frejmove. Go and figure it out kako to da sredis

A probaj i sam da smanjis prozor na velicinu do kada je potrebno da se vertikalni skrol pojavi, odmah se pojavljuje i donji koji je apsolutno nepotreban i samo kvari utisak.
P.S. I dalje ne mogu da verujem da neko radi ozbiljan sajt i ne proveri kako se isti ponasa u razlicitim rezoulcijama, browserima itd. :|
Pozdrav
EDIT: vidim da je link ka tebi kao webmasteru-dizajneru samo email link. Vecina ljudi bi pogledala tvoj sajt, a ne da ti pise nesto. Znaci bolje linkuj tu sajt, ako ga imas.
I onaj gornji banner sa naptisom sajta, mogao si da uradis da se plava boja prostire u nedgoled iza, jer evo meni na 1280x1024 ona triple slicica ispod ide skroz do kraja strane, a glavni banner sajta je kraci, dok je na nizim rezolucijama OK.
Cini se kao da si ti sajt pravio iskljucivo za tvoju rezoluciju, sto si i naveo na sajtu.