OptiPlex je napisao(la):Hl2 uopste nije fps, vec voznja sa arkadnim elementima :d, tokom cak 2/3 igre ! I ne da nije najbolja, nego bi mozda mogla da konkurise za 3. mesto, iza Doom-a i Far Cry-a
Mislim, neverovatno koliko je prasine oko nje. Igra se u prve 2/3 svodi na voznju i napucavanje monstruma koji se spawnuju beskonacno, prica ne postoji sem u zadnjoj desetini igre (i prosto je glupa), mutav lik kome se svi okolo dive i smatraju megazvezdom - a on ni da bekne, svi se kao odusevljavaju fizikom a ona gotovo da nema uticaj sem kod klackalica-zagonetki (btw nisam ni znao da su to zagonetke, dok ne videh Ogijeve postove) i eventualno uzbudjuje one koji vole da krljaju sve oko sebe pa wau, ima dosta kutija za razbijanje, endzin prozet nebalansom, cas divan cas na nivou CS1.6, gomila sugavih tekstura, nema senki, protivnici izuzetno glupo osmisljeni, AI od prvog HL, magnum koji je neuporedivo korisniji od svih automatskih oruzja, ljudski protivnici doasdni, predvidljivi i jednolicni...a monstrumi potpuno bezveze.
Sramota je da je to cekano toliko vremena...uopste ne cude najave koje su odmah usledile "bice HL3" :wall:
M!ST!CX je napisao(la):P.S.po pitanju optimizacije-igra mi je savreno radila na 1280x1024 i sve na max bas sve.
M!ST!CX je napisao(la):Prica verovatno postoji to sto mi igramo fush verzije to je druga stvar.
M!ST!CX je napisao(la):Trece ``i eventualno uzbudjuje one koji vole da krljaju sve oko sebe`` pa to je jedan od pluseva u igri sto sve mozes da razbijes a ne ko u drugim igrama(u nekim cak ne ostaje trag kad pucas u zid)
M!ST!CX je napisao(la):Graficki je igra extra(ba po meni) ima par nedostataka ali nijedna igra nije savrsena.
Likovi su odradjeni super pokreti lica mrstenje,namigivanje.....super.
monstrumi se u opste ne spownuju beskonacno.
M!ST!CX je napisao(la):Kad cujem takve gluposti stvarno se zapitam da li si ti u opste video H od Half Life2.Zagonetki ima pogotovo u onom delu gde treba da trazis akomulatore ili kod on klackalic u pustinji ali dzabe ja to tbi pricam kad veovatni nisi igrao igru....
Boyce je napisao(la):@FarCry: jos ga nisam odigrao, ali svi nesto hvale grafiku, i tu se zaustavljaju (?) Nesto nisam cuo da neko hvali gameplay, fiziku, atmosferu...samo grafiku.
Boyce je napisao(la):...Isto onaj ko kaze da HL2 nema najbolju fiziku, zaista gresi. Ako neko misli da je fizika losa, neka mi argumentovano to iznese ovde. Nikad u zivotu nisam osecao takvu slobodu igrajuci igru, i zaista ce mi smetati kada budem igrao neku igru sa losijom fizikom. Da sam igrao prvo HL2 pa Doom3, verovatno bih batalio Doom3 posle 2-3 odigrana nivoa....
Boyce je napisao(la):Isto onaj ko kaze da HL2 nema najbolju fiziku, zaista gresi. Ako neko misli da je fizika losa, neka mi argumentovano to iznese ovde. Nikad u zivotu nisam osecao takvu slobodu igrajuci igru, i zaista ce mi smetati kada budem igrao neku igru sa losijom fizikom. Da sam igrao prvo HL2 pa Doom3, verovatno bih batalio Doom3 posle 2-3 odigrana nivoa.
I ja sam isto tako mislio jer sam dosta slušao o tom famoznom FarCry-ju da sam mislio da igra ima samo grafiku a ako ima samo to onda ne može biti dobra, bar meni. I kad sam prije nekih mjesec i po dana svoj stari kompjuter zamijenio novim prijatelj mi je donio FC iako ga nisam tražio i rekao mi: "uzmi, igraj, odličan je, bolji od Doom3". Igra me je u startu oduševila, a sad nakon što sam prije par sati završio Half Life 2 mogu reći da meni FC ima mnogo bolji gameplay od HL2, Doom 3 da ne pominjem.Boyce je napisao(la):FarCry: jos ga nisam odigrao, ali svi nesto hvale grafiku, i tu se zaustavljaju (?) Nesto nisam cuo da neko hvali gameplay, fiziku, atmosferu...samo grafiku.
The pocetnik je napisao(la):Meni se FC uopste ne svidja.Ove godine mi je definitivno jedan fps ostao u pamcenju...chaser.HL2 nisam ni igrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari