Agilni je napisao(la):Ma ljudi, sve tri igre su potpuno razlicite.
Hoces da kazes,da niko nikad nije cuo za igru i ona se nekako pojavila pod imenom "new game" kako bi svi rekli,naravno ko bi je odigrao,koje njesra nista gore u zivotu nisam igrao,sva sreca pa ovo nije nastavak half life-a ahahahahahahah--ha!Ma dajte ljudi sigurno da HL2 nije svima ispunio sva nerealna ocekivanja ali za to ce te morati da sacekate playstation 3!ziveli!!!?Agilni je napisao(la):??? Pa ovde vecina tvrdi bas da bi ga pljuvali da nije u pitanju HL2.
Ogi. je napisao(la):Ne razumem, kao da govoris o nekoj drugoj igri!?? Kako je to moguce?
Agilni je napisao(la):...a Delija se malcice zbunio, pa je zbunio i nas....
OptiPlex je napisao(la):Nemojte mi reci da se kraj hl2 nekome svideo ??? Ocaj...
The pocetnik je napisao(la):E,sada mozda preterujes.Evo ja sam video na silikonu HL2 i ozbiljno razmisljam da narucim original od ortaka u Poljskoj.Mada ako je igra bar upola toliko dobra koliko je ljudi hvale onda svakako vredi tih ~20€ kojih cu spiskati na nju.
Aragorn je napisao(la):Moguce je jer imas losu verziju.
Na Google po patcheve!!!
byMaX je napisao(la):Ja imam originalnu i NIJEDAN bag se nije ispoljio... i to sa beta drajverima. Kad ljudi krekuju igru, i to exe, mora da ima nekih posledica bre!
byMaX je napisao(la):Ja imam originalnu i NIJEDAN bag se nije ispoljio... i to sa beta drajverima. Kad ljudi krekuju igru, i to exe, mora da ima nekih posledica bre!
The pocetnik je napisao(la):E,sada mozda preterujes.Evo ja sam video na silikonu HL2 i ozbiljno razmisljam da narucim original od ortaka u Poljskoj.Mada ako je igra bar upola toliko dobra koliko je ljudi hvale onda svakako vredi tih ~20€ kojih cu spiskati na nju.
_Weasel_ je napisao(la):Ako je u Poljsko j20 evra odmah saljem komsiju(polaka)![]()
Ser_Zile je napisao(la):ma u ovom slucaju nije exe problem nego sve ostalo
"ova" sto je vozimo je necija vec instalirana verzija i nije ni cudo sto nam pravi probleme, ali sta da se radi kad nema druge za sada![]()
Ja nemam pa opet sve radi ko podmazano... osim AI Disabled i Node Graph problema, sve radi odlicno, nijednom mi nije pukla niti se nesto lose desilo itd.byMaX je napisao(la):Ja imam originalnu i NIJEDAN bag se nije ispoljio... i to sa beta drajverima. Kad ljudi krekuju igru, i to exe, mora da ima nekih posledica bre!
Agilni je napisao(la):Covece, vidis li sta napisa? Imas gomilu negativnih kritika i samo par pozitivnih i ocenjujes sa 95%. Kao i svi review-ovi po stranim sajtovima - "ne valja ovo, ne valja ono, ali ipak preko 90%.
Da, one male zujalice su nevidjen smor, kao i kontrola paukova (bacis ih negde i ne znas sta se desava, dok gledas budjave teksture)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari