hl2 je sjajan,ali sam ocekivao malo vise(dosadni su sa vozilima-pretpostavljam da je to danak koji mora da se plati ako hocemo ogromne nivoe),texture bi mogle biti i bolje mada ne znam kako bi se to odrazilo na zahtevnost-da se ja pitam bilo bi tako da sa igrom moze da izadje na kraj samo najbolji hardware, hl2 na gf4mx-ma daaaaaj bre...nema kompromisa po tom pitanju kad je rec o igrama koje treba da postave neke standarde,bas onako kako to radi ID soft.
Stigao sam do onog dela kada treba osloboditi doktora i do sada igra zasluzuje po meni 90-95,videcemo do kraja(utisak moze da se popravi ili pogorsa)....sto se tice zamrzavanja dobra je fora neposredno pre zaglupljivanja ai-a F6 pa F9(jedino tako sam uspeo da nateram onu doktorku da udje u lift-ni kick in the ass nije pomogao..xexe),naravno da je sve vreme bilo upisano u config.cfg ono sto treba biti tamo.
Na kraju meni je ipak Farcry igra godine(takodje ima vozila,ali ne smara sa istim) i predstavlja zacetnika jedne naprednije ere u grafici i gameplay-u modernih fps-a...hehehe,mali crytek je uspeo da ukrade slavu jednom id-u i valve-a