Šta je novo?

OC Intel 2.8c Northwood

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali je prejak, ambiciozniji je od same ambicije. :smoke:

CAR je napisao(la):
Ne znam za vas, ali meni je najjace ono u njegovom potpisu - "uskoro" :D:D:D

"Uskoro" i ja jedan FX-53, 2x512 DDR566, FX6800 Ultra ... i sve to lepo upakovano u AlienWare konfiguraciji :d:d

Zaboravio si SLI FX6800 Ultra :d

Jaoj, Boze, 3.56V :lupko:
Liquid, ja ti se :Klanjanje , talentovan si za :wc: , treba ocito neko da se :alo: da bi ga razumeo a iskreno bolje se :rupa: nego sto ovde :vomit: pa se nama :hair:

:d

Postovanje Liquid Plasmi

Ovaj liquid Plasma je genije. Evo razotkrivam se (mada nemam sta da razotkrivam posto me niko ne zna :)) ako on moze da prizna da ima 15 godina mogu i ja da priznam da imam 14 ! Svaka cast buraz pokazao si svima ovde sta znas i kako mlada pamet przi matorce. Rado bi ti bio saborac ovde na forumu ili bilo gde posto vidim da znas sta pricas. Pisi slobodno na [email protected] ,i ne daj se, pici Intel :type:

Ja postujem ovde samo da bi mi stizali mailovi sa obavestenjem da je neko reply u ovom theadaru, pa da citam posle i naucim nesto pametno jer nista ne znam a ni engleski takodje, a radim to na ovaj nacin da bi ubo jos 1 post vise u biografiji a i zanimljivije mi je tako :)

Poslednja izmena:
Ljudi ovom LiquidPlasma-i treba dati titulu pocasnog clana, jer cemu bi se mi ovde smejali da on ne lupi tako nesto s vremena na vreme (dobro malo cesce).

Ja ga uopste ne razumem. I pored svih "uskoro" koje napominje ostace ce mu taj budjavi 2.8C :D

Sto ako se dobro clock-uje onda je to sasvim OK.
Kako ga ne razumes pa on je "guru" u svome kraju... tesko je kada promenis sredinu.

@ALL: Meni treba da date titulu clana koji sve zna, a ustvari nista ne zna.

@Topuz: Respect! My man!

@Alias: Taj budjavi intel na 2.8GHz-a moze se klouje do 4,9 (uz dobro hladjenje) i radice stabilno + sto je jeftiniji od onog na 3 za 40 ojra kolko ja znam.

@CAR: Bice svega cim sakupim pare :d

O bozhe .... :crash:

Krajnje je vreme da mladje snage potisnu dosadne matorce. Neka idu na Tasmajdan, sah je za njih, a ne da momcima koji puste par voltica vise kroz procesor ukinu garanciju.
To sto je neko izgubio entuzijazam, ne znaci da reba da sputava druge ;)

P.S. Sto mi neko nije ranije javio za ovu diskusiju, i gde je onaj smajli sto se valja od smeha :mad:

LiquidPlasma je napisao(la):
Alias: Taj budjavi intel na 2.8GHz-a moze se klouje do 4,9 (uz dobro hladjenje) i radice stabilno

Imaćeš mali problem da ga ohladiš da stabilno radi na 4.9GHz - ne može da se kupi tečni azot bez lične karte.

Poslednja izmena:
zeleni_zub je napisao(la):
Imaćeš mali problem da ga ohladiš da stabilno radi na 4.9GHz - ne može da se kupi tečni azot bez lične karte.

:laugh:

Nema kraja, mali deluje sa pozicije nekog ko ima 15god i tu se nista ne moze uciniti. Medjutim kako vreme bude odmicalo nakupice experience, a mi cemo dotle morati da upijamo njegovo oslobadjanje od neznanja. :smoke:

P.S. Sve u svemu simpatican je mora se priznati.

Poslednja izmena:
@Alias: Taj budjavi intel na 2.8GHz-a moze se klouje do 4,9 (uz dobro hladjenje) i radice stabilno + sto je jeftiniji od onog na 3 za 40 ojra kolko ja znam. :d
Znaci kupices i dobro hladjenje , a ovamo razmisljas se za 40 evrica koji su sica u odnosu na to "dobro hladjenje" koje ga tera na 4.9GHZ :bottle: nesto mi tu opet nije jasno :D

@Paradigma: Bas ti hvala!

@zeleni_zub: Necu ja, nego Optimus Prime :d :d :d

@ALL: Aj svi klinci se joinujte da potisnemo dosadne matorce :d :d :d

Pozdrav mom friendu...

Des Liquid manijak! Cenim ono sto si rekao. Ja cu svoje neke drugove za koje mislim da znaju nesto o ovim temama da posaljem ovde pa da razbijemo ove matorce... Moze? Do tada trudicemo se da drzimo korak sa matorcima u svemu !!!
:bottle: :banana:

Poslednja izmena:
eee... skupilo se ovih malo, mikro, nalo i pikoletnika na forumu, cudo jedno!!! Sto je najbitnije svi sve znaju i odma' dele savete i lupaju recke. Nema sta.. ekipa za respekt!:))
:d :d :d

topuz je napisao(la):
Ja cu svoje neke drugove za koje mislim da znaju nesto o ovim temama da posaljem ovde pa da razbijemo ove matorce... Moze?

Chek, chek...Marti, Simps i ostali...Kazite mi da mi se prividja od isparenja od farbe....hahahahhaha

@Alias: Taj budjavi intel na 2.8GHz-a moze se klouje do 4,9

Ahahahahahahahahaha opet si malo :bottle: ili :cigar:

mitnick je napisao(la):
Chek, chek...Marti, Simps i ostali...Kazite mi da mi se prividja od isparenja od farbe....hahahahhaha

Budjavi, jos malo neces imati mesta u tvom potpisu. :d:d

Ne prividja ti se budjavi... :d Ovi klinci oc ko iz cupi, nista voda, nista bakar, nista azot, samo box cooleri a hercazama, voltazama, latencijama i ostalim nebitnim stvarima, da i ne govorim! :d

topuz je napisao(la):
Des Liquid manijak! Cenim ono sto si rekao. Ja cu svoje neke drugove za koje mislim da znaju nesto o ovim temama da posaljem ovde pa da razbijemo ove matorce... Moze? Do tada trudicemo se da drzimo korak sa matorcima u svemu !!!

Evo ja se prijavljujem imam 12,5 godina i rasturam cs i ne izlazim i podrzavam vas intel [email protected] box kuler da na jedan koma sest volti a imam jednu jaku knjigu al je na ruskom da se cita a garancija ne vazi ako se klokujes

Poslednja izmena:
Liquid je potpuno u pravu, kad sam ja imao 15 godina i ja sam "klokovao" 486-ticu sa [email protected]. Problem je sto kad porastes izgubis moc "klokovanja". tako da je to sad nemoguce. A kad se samo setim tih zlatnih dana i "klokovanja" sa onim kulerima od dva kvadratna santimetra :)

Pozdrav

Poslednja izmena:
Au momci, ne mislite da je malo previse? :d
Mis'im kao, decko ce se uvrediti ovoono...

Dečko je mladjahan, na Forumu tek ima 160 postova, ali su većina baš "jaki". :D:D

Covek (ovaj decko) ce za koju godinu da postane moderator OC sobe, garantovano, ako ne i pre.
@Voodoo NBGD: Mislim da se ne ljuti on, nema razloga, samo se malo zezamo, a i neko je nekada rekao da ne postoji takva stvar kao los publicitet. :D :D :D

milenkoc23 je napisao(la):
Mislim da se ne ljuti on, nema razloga, samo se malo zezamo, a i neko je nekada rekao da ne postoji takva stvar kao los publicitet. :D :D :D

Jeste, ali jedno je *****avati Kuzmanovica, a drugo Clana Partije, ovaj Foruma :d

:d :d :d Lol :d :d :d

Pa i tecni je clan "partije" doduse jos uvek nije dogurao do te pozicije ali jos je on mlad ima vremena za njega.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno