Šta je novo?

OC Intel 2.8c Northwood

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E matorci sta ste se poplasili ovo je normalna smena generacija :) vredite vi jos najmanje 20 godina.... A kad to prodje i mi usisamo sve vase znanje onde je prirodno da vam kazemo :wave: i da vi idete u parkic da hranite golubove. Zar ne? :whip:

Ja stvarno ne znam dal ste vi svi u paketu normalni... Jebote, podsmevate se detetu od 14-15 godina kako "nema pojma"... Jel tako i kad idete ulicom i vidite klince 7.-8. razred kako se glupiraju umirete od smeha i pokazujete vašim 30+ ortacima "šta rade budale"?

Niko im se ne podsmeva njihovom ne znanju (dobro mozda malo) ali sve je pocelo sa nepostovanjem prema starijim clanovima foruma, tipa "a posto vidim da si layk" i sa stavom ja sve znam tako da mislim da su ovde svi normalni, cak mislim da je tecni jako dobar lik i da nema razloga da se ponovo registruje (sa drugim nick-om naravno) jer iako se svi zezaju na njegov racun siguran sam da ga svi vole jer im ulepsava dan sa svojim komentarima. :smoke:

stvarno ste likovi, pa gde ste videli klinca da postuje starije?! da li ste vi to radili kad ste bili u njihovim godinama?

vidim da ovde treba otvoriti par novih soba, zabaviste, osnovna skola, srednja i dom za penzionere... ovaj poslednji bi se napunio odma :D

edit: typo

Poslednja izmena:
milenkoc23 je napisao(la):
Niko im se ne podsmeva njihovom ne znanju (dobro mozda malo) ali sve je pocelo sa nepostovanjem prema starijim clanovima foruma, tipa "a posto vidim da si layk" i sa stavom ja sve znam tako da mislim da su ovde svi normalni
Pa dobro, i onda je to sad razlog za sprdačinu?
Jel tako i vašu decu (ako ih imate) ismevate i podjebavate kad pokažu nepoštovanje prema starijima? Taj post je trebao da se obriše/edituje, liquidu da se skrene pažnja da takvo ponašanje i izražavanje nije dozvoljeno, ni prema starijim ni prema mlađim članovima foruma i kraj priče. Na kraju krajeva, koliko se sećam tog posta, on je i bio u pravu, a Simpson je pogrešio.

Miroslav je napisao(la):
stvarno ste likovi, pa gde ste videli klinca da postuje starije?! da li ste vi to radili kad ste bili u njihovim godinama?

vidim da ovde treba otvoriti par novih soba, zabaviste, osnovna skola, srednja i dom za penzionere... ovaj poslednji bi se napunio odma :D

edit: typo

Ja kad sam bio mali, ako ne postujem starije po kraju oni me isavijaju :d

Paviljoni brate :S:

Miroslav je napisao(la):
Naravno da smo postovali. Ko je bio bezobrazan, dobijao je samar.
Pa se posle ucio postovanju.

Tako je bar kod nas na Chuburi.

EDIT. Ulete mi Voodoo u post... al' vidim da je i na NBG-u isto tako. I u Jerkovicu, na Dorcolu...
Tako se celice nove generacije.

Poslednja izmena:
Ja ovaj forum pratim relativno dugo vremena, registrovao sam se tek ove godine jer sam imao par pitanja itd. medjutim posle jednog lika koga ne vredi ni spominjati, i posle Ogija i Liquida, ovaj forum vise niji isti :) Sad je bolji : ))))

Ma ok je kada neko nezna. Ali kada nesto neznas onda se ne uplices u raspravu sa moderatorom foruma i saspes mu sve sto mislis u facu, nego prvo 2-3 meseca izcitavas forum onako temeljno :) pa se tek onda ukljucis u diskusiju. To je isto kao kada bi ja otiso na mekintos forum i iznapusavao sve njivove moderatore kako nemaju pojma a ja mek u zivotu nisam video uzivo :).

Poslednja izmena:
Vojkan je napisao(la):
Pa dobro, i onda je to sad razlog za sprdačinu?
Jel tako i vašu decu (ako ih imate) ismevate i podjebavate kad pokažu nepoštovanje prema starijima? Taj post je trebao da se obriše/edituje, liquidu da se skrene pažnja da takvo ponašanje i izražavanje nije dozvoljeno, ni prema starijim ni prema mlađim članovima foruma i kraj priče. Na kraju krajeva, koliko se sećam tog posta, on je i bio u pravu, a Simpson je pogrešio.

momak je dobio PM chim je odgovorio simpsonu i chim je pala prva prozivka, e sad, sto ne chita PM-ove ili ne odgovara na njih, to je druga pricha. Valjda je svima jasno da je u pitanju *******cija, chak je i on to sam shvatio :p

ja imam tu srecu da poznajem "studenta" dugo godina pa me je on "nashamaro" za svaku glupost koju bi rekao :d Tako da me je izdresirao :d I dan danas kad ne bi bio siguran u nesto 100% pitao bi njega, i naravno nista mi ne bi bilo jasno jer mi on uvek izvrne crno i belo :)

Stator je napisao(la):
Ma ok je kada neko nezna. Ali kada nesto neznas onda se ne uplices u raspravu sa moderatorom foruma i saspes mu sve sto mislis u facu, nego prvo 2-3 meseca izcitavas forum onako temeljno :) pa se tek onda ukljucis u diskusiju. To je isto kao kada bi ja otiso na mekintos forum i iznapusavao sve njivove moderatore kako nemaju pojma a ja mek u zivotu nisam video uzivo :).

Pa u tome i jeste fazon covek nije postupio kao sto svi ocekujemo pa nas je sve zatekao, a usput i fino zabavio svojom naivnoscu.

Mala ispravka

milenkoc23 je napisao(la):
Niko im se ne podsmeva njihovom ne znanju (dobro mozda malo) ali sve je pocelo sa nepostovanjem prema starijim clanovima foruma, tipa "a posto vidim da si layk" i sa stavom ja sve znam tako da mislim da su ovde svi normalni, cak mislim da je tecni jako dobar lik i da nema razloga da se ponovo registruje (sa drugim nick-om naravno) jer iako se svi zezaju na njegov racun siguran sam da ga svi vole jer im ulepsava dan sa svojim komentarima. :smoke:

Izvini sto te ispravljam, ali ½njihovom½ je mnozina i ne treba da optuzujes decka i da mu dokazujes svoju genijalnost samo zato sto je malo tada preterao. Evo ja na ovom forumu nemam ni jubilejni post, a da li to znaci da mozete da me :whip: svaki put kad nesto pogresim? Naravno da ne. Uostalom razmislite malo, krivi ste obojica podjednako i zato pridji k zemlji Liquid, ipak se uci od starijih, postovanje matorcima. :type:

Ok, znam da treaba da se ponasamo sa Respectom prema matorcima, ali kad sam ja poslao poruku Simpsonu nisam znao ko je. Ipak on je prvi poceom pa sam morao nesto da mu zestoko da mu kazem, jer nije svejedno kad ti neko uleti na forumu i kaze ti da ne znas koji procesor imas u kucistu! Sad kad sam shvatio da je Veteran, a ja sam ipak Rookie (Nisam n00b!!!) ima da mu se obracam sa respectom. A ako opet mi nesto zase*e na jednom threadu koji ja posaljem ima da ga oteram i dalje...

P.S. Eto, da nema mene vi ne biste se smejali toliko na benchu.

P.P.S. Nemoje da me uporedjujete sa Ogijem, jer covek cak nezna sta je latency kod memorije :lupko:

LiquidPlasma je napisao(la):
Ok, znam da treaba da se ponasamo sa Respectom prema matorcima, ali kad sam ja poslao poruku Simpsonu nisam znao ko je. Ipak on je prvi poceom pa sam morao nesto da mu zestoko da mu kazem, jer nije svejedno kad ti neko uleti na forumu i kaze ti da ne znas koji procesor imas u kucistu! Sad kad sam shvatio da je Veteran, a ja sam ipak Rookie (Nisam n00b!!!) ima da mu se obracam sa respectom. A ako opet mi nesto zase*e na jednom threadu koji ja posaljem ima da ga oteram i dalje...

P.S. Eto, da nema mene vi ne biste se smejali toliko na benchu.

P.P.S. Nemoje da me uporedjujete sa Ogijem, jer covek cak nezna sta je latency kod memorije :lupko:

A sta je latency kod memorije ? :)

Mozda ce Ogi uskoro da nauci sta je latency kod memorije

Stavio si me na probu, a?

Latency ili Latencija memorije znaci koliko ciklusa je potrebno da prodje za operaciju da se odradi. Sto manja latencija, to bolje (treba manje ciklusa) i time se postizu bolje performanse u radu. Najbolja latencija je 2-2-2-5.

P.S. Mi smo skroz offtopic sada...

Latency ili Latencija memorije znaci koliko ciklusa je potrebno da prodje za operaciju da se odradi. Sto manja latencija, to bolje (treba manje ciklusa) i time se postizu bolje performanse u radu. Najbolja latencija je 2-2-2-5.

Pfff, vi "hardverasi" samo ponavljate ko papagaji jedne te iste definicije :d
A niko ne zna ni shemu memorijskog kola od logickih elemenata da nacrta :smoke: :D

Stavio si me na probu, a?

P.S. Mi smo skroz offtopic sada...

A sta je to 2-2-2-5 ? :)

Ajde genijalci (ali bez prepisivanja): Zašto se uopšte javlja latencija?

Ja priznajem da nemam pojma zasto se javlja latencija, al znam sta je i sta valja kod ne a sta ne. Al uci se celog zivota, zar ne, ajd malo matorci, objasnite nam.

P.S Bar sam iskren :)

Mnogo jak odgovor

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Pfff, vi "hardverasi" samo ponavljate ko papagaji jedne te iste definicije :d
A niko ne zna ni shemu memorijskog kola od logickih elemenata da nacrta :smoke: :D

A jesi ti znao sa 14 godina? :D :D :D :D

@HB: Ne flooduj

@Alias: To ti ono sto ti omogucava da radi kompjuter.

@zeleni_zub: Pa ne mozes da koristis druge definicije kad je u pitanju mem. Mozes ti da lupas nesto, ali ovako ti je najpravilnije. A to sto se javlja latencija, reci mi ti jer ja ne znam. :type:

@Voodoo_NBGD: Najbolje :d

Ne ja nego Admin I Moderator :d Ako stvarno znas sta je latencija, sto pitas?
Ako ne znas udji na Ogijev thread i on ce ti objasniti :d

Poslednja izmena:
Ovaj thread mi postaje sve zanimljiviji, ali se bojim da nece jos dugo da traje :D

Ja sam siguran...
2Liquid: To shto je on uputio pitanje, vishe je zahebancija, ne morash da odgovaras...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno