Šta je novo?

OC Intel 2.8c Northwood

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro, sta imam 15 godina. Ja sam izabrao taj put za kompjutere. Dok moji drugovi izlaze nocu u grad, napiju se i cak i je*u neku ribu, ja sedim kuci i spectateujem CS1.6. :D

Poslednja izmena:
Bilo kako bilo imam jedno pitanje - da li se garnacija gubi pri overkloku? Mislim ovako: Ako je OC procesor i radi mi sve stabilno, pa posle vratim na default (normalan klok) i recimo posle 5 dana mi izgori procesor (da :smash: u drvo) a da nije bio uzrok OC. Da u tom slucaju vazi garancija? Kod Prolinkove kartice (GeFroce 5900XT u pitanju) da oni daju garanciju na OC cak 3 god valjda. Corsair daje Lifetime Warranty na njihovu memoriju, sto je do yaya. Kad bi samo davali na HDD-ove to!

Poslednja izmena:
@BeastMaster: Ja bih mozda izvukao vise i od tebe, samo ako bih imao detonator 2x.xx ili 3x.xx. Kod mene je bila fora u tome sto nisam mogao da stavim DX8.1b jer kad se jednom instalira DX9, nema nazad. Detonatore sam stavio, ali nisu imali opciju za OC preko 450 MHz-a, sto je bilo malo, tako da sam radio OC graficke sa detonatorima 53.03 i DX9. Na futuremark-u jedan lik najvise je izvukao 12000+ sa 4MX 440 sa agp 8x i sa intelom na 4200 MHz-a. To je stvarno puno za tu karticu.

Poslednja izmena:
@liquidplasma: vidi ovako, odes na recimo www.guru3d.com i tamo ces naci DirectX uninstaler, naci ces program zvani RivaTuner (koji se najcesce koristi za OC grafickih kartica) i jos dosta korisnih alatki. Za najveci skor u 3dmarku 2001 koristi detonatore 43.03, oni dodaju dosta framemova u dragothic low detail testu i u nature testu. Ja sam licno koristio 40.52 jer su mi nekako najvise pasovali na tadasnju kombinaciju OS-a i hardwera. Samo znaj jedno, iako su "approved" drajveri (43.03) overklokeri ih po dogovoru ne koriste, ali ako zelis naj naj score sto mozes da izvadis stavi njih. I brate mani se 10k u 3dmarku 2001 sa mx440...niko ti nista za to nije rekao jel ne zelimo da te vredjamo, al svi znamo koliko "pasulja" treba jesti za tako nesto sa tom karticom...

Poslednja izmena:
Paradigma je napisao(la):
E zbilja me razgalio mladac. Da nema ovakvih fazona ovde na bench-u mislim da bi me vec davno smorio, ovako odolevam. :d
Fala Bogu da najzad neko pokaze onom matorom simpsonu gde mu je mesto... :d:d

LiquidPlasma je napisao(la):
Pa dobro, sta imam 15 godina. Ja sam izabrao taj put za kompjutere. Dok moji drugovi izlaze nocu u grad, napiju se i cak i je*u neku ribu, ja sedim kuci i spectateujem CS1.6. :D
Eh, svaka cast! To je zivot!!!!!

Bravo ti!

Šta da ti kažem, izabrao si pogrešan put :D meni se nekako više sviđa put tvojih drugara:)

narko dileri ce uskoro da pocnu da prodaju demoe za CS deci umesto droge....uff kad se samo setim starih dobrih vremena, vremena BEZ CS-a !!! I onda sam otvorio igraonicu...........i upropastio sebi zivot i zivce.....

Takva je nova generacija.Ne postuju starije,ccc. "Ne znaju, a nauciti se ne daju" rece Njegos.

ccc... Katastrofa, sta sve ljudi ovde nece doziveti od ove dece koja nista ne j**u pa iskaljuju bes na starijima?
Sto se tice napona na procesoru dilemu ce resiti sledece specifikacije sa intel-ovog sajta.

Prilozi

• 2.8c spec.JPG
    2.8c spec.JPG
    32.7 KB · Pregleda: 73
Da si malo pametniji, ne bi to radio ... :)

ja se samo nadam da se on to samo sali na svoj racun.

Mali offtopic (iako videh da ste spominjali detonatore za gf):
Koju verziju detonator drajvera mi preporucujete za gf2 ti?

poz

Poslednja izmena:
Bilo kako bilo imam jedno pitanje - da li se garnacija gubi pri overkloku?
Pitaj CAR-a :D

Ljudovi, zderite se, zderite

Cisto malo da vas informisem, podizanje napona intelu u principu ne radi nista,ali za veci oc je itekako potrebno.
Moj ponos: Intel Celeron 2,4Ghz oc 3,4Ghz temp. max 60 stepeni na asusovoj ploci p4p8x, 2x256MB ddr400 memorije twinmos...

PS. A da sa obicnim speeze aluminijumskim coolerom :banana:

I moj drug ima p4 nortvuda,samo 2.6c i isto je na 200 fsb ali mu je volt 1.525v. :)

Au Simpsone ovo su vec ozbiljne prozivke:D:D

Nov na forumu pa odma udri po chika simpsonu:D

Pa northwood na 3.4E ima voltazu od 3.56 V i radi na 3.4 GHz-a

Aaaa :) ne mogu da verujem ! :D :D Simpsone, ti si la** :D nisi znao da radi na 3.56V ?! :D E nisam izdrzao izvinjavam se svima na offtopiku ali ROFL !

Pa northwood na 3.4E ima voltazu od 3.56 V i radi na 3.4 GHz-a

Pa ako je E onda nije NW nego Presshot kol`ko se secam?:)

My bad, preshott je u pitanju. Znam samo da jedan ima voltazu na 3.??? (ima i onih koji imaju i manju 1.250 pa swe do 1.400).

P.S. Kako kad ja uvek pogreshim, uvek je tu Simpson da nesto komentarise?

P.P.S. Voltaza nije 3.56 vec 1.356 (What a mistaka to makea!!!)

Dechache idi turi lobanju pod chesmu, pa na spavanje, pregrejao ti se mozak, moracesh da stavish bakarni hladnjak.

My bad, preshott je u pitanju. Znam samo da jedan ima voltazu na 3.??? (ima i onih koji imaju i manju 1.250 pa swe do 1.400).

P.S. Kako kad ja uvek pogreshim, uvek je tu Simpson da nesto komentarise?

P.P.S. Voltaza nije 3.56 vec 1.356 (What a mistaka to makea!!!)

Chek, chek...Jel' stvarno mislish da te Simps ospravlja i komentarishe zato shto nema druga posla???

Slushaj malac, ispravlja te i komentarishe zato shto lupetash gluposti iznova i iznova i iznova...Choveche, pokushavash da solish pamet ljudima koji od yebe znaju mnoooooooogoo vishe , a pritom veze s vezom nemash....Ja bre ni jedno jedino pitanje nisam chuo, sve sami odgovori i konstatacije....(i to kakvi odgovori i konstatacije...)

Knjigu u shake, pa onda ponovo sve ispochetka... :banana:

Koju knjigu?!? Ajde mi bar navedi jednu pa cu da je kupim :d Nije lako pronaci sve podatke na net-u i to na English! Zato je i tu forum da pomogne... I sta sada hoces, bar sam se izvinio/ispravio zbog greshaka koje sam pocinio. Koliko sam ja video ne gresim samo ja na ovom forumu, nego grese i oni koji su stariji od mene. Imaj to na umu :alo:

Poslednja izmena:
Pozdrav
@LiquidPlasma - Sto se tice podataka 99.999999999% onoga sto ti treba mozes da nadjes na Eng. jeziku, a niko se nije naucen rodio, ni mi a sigurno nisi ni ti. Tako da sedi i polako metodom uzaludnih pokusaja dodji do zeljenog cilja :). I kad te neko ispravi ne skaci odmah u oci.

Pozdrav

Ne znam za vas, ali meni je najjace ono u njegovom potpisu - "uskoro" :D:D:D

"Uskoro" i ja jedan FX-53, 2x512 DDR566, FX6800 Ultra... i sve to lepo upakovano u AlienWare konfiguraciji :d:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno