Lepo kaze kolega😉
Mada bi ja jurio nekog Scythe-a ,mnogo su dobri stvarno...:wave:
trebala bi da je manja temperatura ES ,ali kao sto ti rece Marko opusti se i uzivaj 🙂
@Spacemaster
pa i taj tvoj e6850 je fantastican proc ,mada vidim da ti pise u moja masina q6600
:wave:
ovo pitanje niko nije video 😉
Gde da nabavim Scythe-a i koja mu je cena?
Koliko je bolji od geminija II? Koliko je tezak gemini i da li je "pretnja " za plocu zbog tezine?
Uzmi Genini i uživaj, težak jeste, ali neće ti slomiti ploču, daleko bilo, kupi to i uživaj.
Kingston ti radi na 800 MHz 4'4'4'12 provreno n 2.2V (realnih) samim tim nemoj preterivati sa naponom severnog mosta i t ti je to. Javi rezultate. 🙂
Ne budi tako siguran. Ja sam par dana vozio King Value667 sa nanya chipovima i nije hteo na 800 sa 4-kama.
Inace neko je rekao da li kinston ima crucial ili micron cuipove!
Prvi tj. crucial ne postoje, crucial je Micron-ova manufaktura za izradu memorija. Micron se bavi proizvodnjom cipova. Inace na Kingu nije micron.
Kingston Micron-e stavlja na 8500(1066), 9200(1150) i 9600(1200) module i to koriste najbolji Micronov chip D9GKX. Na value idu jeftini moduli i to sta kad naleti :wave:
Mislio sam zbog temperatura, cisto sumnjam da bi sa box kulerom izvukao 4ghz 😉
Kako da podesim memoriju, na 350fsb zna da puca bez obzirana napon, stavljao sam u biosu 1,4v (vidim da iz predhodnog posta, v-drop je velik). Memorija je 667, koji napon da stavim za mem, trenutno je 1,8v. kingston ne znam koje ima cipove, crucial ima micron.
Evo sta kaze cpu-z
izvadih memoriju i cip je nanya 🙁
Nisam imao pojma, jer mi je prethodni apacer crko pa sam dobio kongston i nisam ni gledao koji je 🙁
necu skor hocu da izvucem max oc + stabilnost
3,6ghz to ocekujem, ako bude koji mhz vise to bolje 😉
na 4 GHz napon mu treba oko 1.52V-1.53V,ali stvarni,dok je u biosu oko 1.65V.
mnogo velik vdrop jesi jos uvek na Asusu ?
Moj Dq6 ima vdrop od 0,03V
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari