korgmaster
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.05.2011
- Poena
- 154
Iskreno, nije da bas imam strasne potrebe za tim, ali cisto (razumecete me) zelim da vidim koliko mogu da poguram svoj quad 8200 a da radi stabilno... Probao sam vise varijanti setovanja koje sam tako nalazio na netu ali ni jedna nije bas uspela...
Dakle, potreban mi je savet (podesavanja) vas koji ste eventualno uspeli da podignete ovaj CPU. Moja konf. je:
ASUS P5Q Pro
LC Power 6600 napajanje
2x2GB Geil Black Dragon DDR2 (Default 1066Mhz)
i naravno Quad 8200 (ogranicenje bi moglo da bude Spire hladjenje obicno od 800 dinara koje default klokove drzi na idle 38-39 stepeni a u full loadu ne prelazi 60)
jasno mi je da je potreban mnogo bolji cooler za CPU za neko jace divljanje, ali bih hteo da znam da li moze sa ovim da se nesto malo podigne..
Dakle, potreban mi je savet (podesavanja) vas koji ste eventualno uspeli da podignete ovaj CPU. Moja konf. je:
ASUS P5Q Pro
LC Power 6600 napajanje
2x2GB Geil Black Dragon DDR2 (Default 1066Mhz)
i naravno Quad 8200 (ogranicenje bi moglo da bude Spire hladjenje obicno od 800 dinara koje default klokove drzi na idle 38-39 stepeni a u full loadu ne prelazi 60)
jasno mi je da je potreban mnogo bolji cooler za CPU za neko jace divljanje, ali bih hteo da znam da li moze sa ovim da se nesto malo podigne..