Upravo sam pajkio! Ali mi nije jasno dokle mogu da podizem level, sad kad god zaspem mogu da podizem level?!![]()
Zato što si dobio puno levela, nisi se odmarao ali su ti se karakteristike dodatno podizale. Sada ćeš stalno napredovati za po jedan nivo dokle god si napredovao. Npr. ako si digao razne primarne skilove ukupno 147 puta sada ćeš se levelovati za 14 nivoa i imaćeš 7 spremnih za sledeći nivo.Upravo sam pajkio! Ali mi nije jasno dokle mogu da podizem level, sad kad god zaspem mogu da podizem level?!![]()
Levelujes se oko 3x sporije nego u vanili,mislim da ti to pise u info fajlu.Nego jel igra jos neko sa ovim OOM 1.3?
Ocistio sam vec 10-ak pecina ali jako sporo napredujem,ustvari ne napredujem,napravio sam custom class,stavio za major skills npr. marksman,destruction,sneak,security...i non stop to koristim ali jos sam lvl1???Kad sam prvi put prelazio igru bez OOM isao sam otprlike istim redosledom i koliko se secam vec sam bio negde lvl 6-7.A najcudnije sto jos lakse igram nego prosli put,znaci ubijam sa strelama i magijama destrukcije.skroz sam zbunjen.
1)vec ti je objasnjeno kako se stupa u mage guild,odes u bilo koji grad i prijavis se u guild quartersMeni na karticama stoji samo curent, active, completed, quest.Sta je onda main quest (glavni quest) i kada cu znati da je gotov, ako sm ga uopste i poceo.Inace dobio sam poziv da se pridruzim i thief , dark brotherhodmada mada me najvise zanima magic guild.Pridruzio sam se thief gildi, prosao test, ali od tad ih nema.Gde mi je taj thief quest?I mogu li da se pridruzim posle nekom drugom gildu?
Treba da odem u pecinu gde se nalazi amulet of kings (dobio preko one cetri knjige i Tar mee), lepo otisao u garden kod palate u Imperial cityju, pa kod one grobnice i eto guesta gde pise da treba odem tamo i tamo i da se lokacija pojavila na grobu ali ja to ne vidim.Nema?
Mora da sam nesto propustio?
Inace sam 3 level.
Juupiii!
F1.Kako ova igra moze da zarazi, neverovatno!
Kada trcim skacem i slicno pojavi se s vremena na vreme "your acrobatic skill increased".
Dakle, nabudzio sam ovaj skil.
Isto se desi sa sneak ili kada napravim potion sa alchemic itd.
Gde mogu da viidim spisak skilova i kako napreduje budzenje?Koliko je ostalo do sledeceg levelovanja i sta treba da se budzi vise a sta manje?
Skils, where are you?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari