Rekao bih da nisi igrao MorrowindWorf je napisao(la):Krenuću ispočetka. Nisam imao pojma da je ovako složena igra. Svaka čast 2K-u i Bethesdi!
Voodoo_NBGD je napisao(la):Rekao bih da nisi igrao Morrowind![]()
ja sam krenuo da je igram samo zato sto sam video ovoliki thread ovde, i nisam pogresioAgilni je napisao(la):Pretpostavljam da 90% igrača Obliviona nije igralo Morrowind.
gorio83 je napisao(la):Sada sa m nasao quest za lecenje od vampirizma, ali mi neka baba(witch) za uslugu trazi 5 grand soul gems empty.
Gde da nadem ove soul dzemove jel zna neko?
Agilni je napisao(la):Pretpostavljam da 90% igrača Obliviona nije igralo Morrowind.
gx-x je napisao(la):SPOILER:::::::
garlic imas u kuci kod babe jedan, i u imperial city-ju u nekoj od prodavnica, naravno ne u onima koje prodaju oklop i knjige, i tako potrazi po tim pawn shops i alchemy shopovima...
Kada budeš išao ka novom Beogradu siđi na stanici pre mosta u Brankovoj ulici. Produži preko mosta, i kad budeš bio negde na pola mosta skreni udesno i ne daj da te ograda zaustavi:dWorf je napisao(la):Ja nemam pojma ni šta je to!
gx-x je napisao(la):pa ? To je hipe igra, ljudi su jedva cekali da izadje i odma su je kupovali, treba ti nedelju dana da je predjes.
gx-x je napisao(la):mogu da kazem da je igra ispala mnogo nekreativnija nego sto je iko ocekivao. Prosto bi me mrzelo da je igram ponovo :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari