attachments ScreenShot27 i ScreenShot28ganelon je napisao(la):@all
Ovo što ću pitati je više radoznalosti radi.
Južno od Imperial City-a sam naišao na jednoroga kojeg su čuvala tri Minotaura. Kad sam zbrisao minotaure, prišao sam mu čisto da ga pogledam. Mislio sam da ga ostavim na miru ali me, stoka jedna, napao pa sam morao i njega. Iza sebe je ostavio, a šta drugo nego svoj rog, koji mi je "quest item".
Zna li neko za koji je to quest? Osećam da je neki sporedni pa da ga se otarasim jer ionako nema neko posebno magijsko dejstvo.
nasaoillidan je napisao(la):da li neko zna kako da prodjem ovu kapiju u grobnici Lindai?
Zaista jeste! Skroz me je izbacio iz hype-a za OblivionomStanmar je napisao(la):Review na rpgcodex.com je pun pogodak!
Svaka cast liku (likovima)!
Video sam. ****** jedan. Kad me prvi put zveknuo oborio me na zemlju. Nisam mogao ni da mu pobegnem. Eh, ni jednorozi nisu što su nekad biliInace jednorog je opasno lud, kad sidjes s njega on pocne da te udara
Stanmar je napisao(la):Review na rpgcodex.com je pun pogodak!
Svaka cast liku (likovima)!
My adventure in Cyrodiil began in prison. Before I could respond to the inmate flirting with me in the cell across the hall some guards appeared with Patrick Stewart. He told me that he foresaw a video game developer paying him boatloads of money for like two hours of voice work so their queer fantasy game can have some semblance of credibility. He explained to me that I was now free, free to stumble my way through a tutorial featuring rats in sewers. At the end a guard attempted to guess my class. He said he thought I was a bard. He must have thought he was talking to a homo because there is no way any dude would play a bard. I was a whole class of my own. I was... an asshole.
nidza je napisao(la):Nikome od pljuvača ne pada napamet da je u pitanju samo kompjuterska igra, a ne paralelni univerzum!? Šta su mislili, igru koja će se igrati 3 godine bez prestanka, i da kad god započneš sa drugim likom igru, da je sve sasvim drugačije?!
...
U svakom slučaju, napravili su ambijent i endžin na kome mogu svi da pozavide, odradili žestok marketing, napravili brdo profita i svi mogu da ih poljube, zna se gde. Meni je i dalje zabavno da odigram sat - dva, ako se nađe slobodnog vremena. U svakom slučaju me je igra odvojila od LFS, što je, sa moje tačke gledišta, žešći kompliment.![]()
eternity je napisao(la):2 Mrki Jovica: Ma ne pricam o tome, vec koliko prodavci imaju raspolozivog kesha za kupovinu od tebe. Po kojoj ceni ces moci nesto da prodas zavisi od merchat skilla, ali ovo je nesto drugo.
U istom stilu bi mogao da se sastavi "review" za bilo koju postojeću igru na ovom svetu i svakoj od njih bi moglo da nađe 1001. mana i zamerka jer bi, očigledno, to i bio glavni cilj pisanja.Vlasterx je napisao(la):
Maksimum je 1700. Odnosno, kad postaneš master svi prodavci dobiju +500 u odnosu na ono što su imali do tada.Mrki Jovica je napisao(la):Znaci, sada imaju na primer 1200 zlatnika, a kada postanes master imace lupam 2000 zlatnika. Tako sam ja barem shvatio taj tip, mozda i gresim.
nidza je napisao(la):Nikome od pljuvača ne pada napamet da je u pitanju samo kompjuterska igra, a ne paralelni univerzum!? Šta su mislili, igru koja će se igrati 3 godine bez prestanka, i da kad god započneš sa drugim likom igru, da je sve sasvim drugačije?!
Treba pristupiti tome kao dobroj zabavi u slobodno vreme, tj. kako ju je jedan od pljuvača i ocenio, occasional RPG, a ne hard-core RPG. Naloženi manijaci su se svakako razočarali, igra jeste mogla u mnogo stvari da bude i bolja (uostalom, i ovo što su napravili je po meni žešći cim i ogroman posao, tako da na pravi pogled deluje da bi bilo bolje da su kompletirali paket, posebno šibanje, koje je stvarno monotono).
U svakom slučaju, napravili su ambijent i endžin na kome mogu svi da pozavide, odradili žestok marketing, napravili brdo profita i svi mogu da ih poljube, zna se gde. Meni je i dalje zabavno da odigram sat - dva, ako se nađe slobodnog vremena. U svakom slučaju me je igra odvojila od LFS, što je, sa moje tačke gledišta, žešći kompliment.![]()
ganelon je napisao(la):U istom stilu bi mogao da se sastavi "review" za bilo koju postojeću igru na ovom svetu i svakoj od njih bi moglo da nađe 1001. mana i zamerka jer bi, očigledno, to i bio glavni cilj pisanja.
Ili bi bilo previše krvi, ili nebi postojali alternativni završeci, ili bi bio previše ograničen u razvoju lika, ili bi bilo previše borbe, ili nebi bilo dovoljno borbe, ili bi grafika bila previše zastarela i loša, ili bi dijalozi bili previše siromašni, ili bi dijalozi bili previše smorni i komplikovani, ili bi mi sam taj svet izgledao glup i bezvezan, ili .... (pa tako do sutra).
Što taj lik ne oformi svoj tim i ne napravi "savršen" RPG, ako je već tako pametan. Ali neeee, najlakše je stalno nekog drugog kritikovati. Tih par pozitivnih reči koje je naveo je više da bi, kao, ispao objektivan.
Stvar je prosta, ako ti se neka igra ne sviđa, nemoj da je igraš. Tačka.
illidan je napisao(la):attachments ScreenShot27 i ScreenShot28
nasao
attachments ScreenShot23 i ScreenShot25
http://www.tessource.net/files/file.php?id=2634baltazar je napisao(la):BTW, otkud ti mapa u boji?
takashi miike je napisao(la):uh. main quest, path of dawn - usao u dagon shrine i dobronamerno predao svu imovinu na ulazu. posle koljaze, precistio sam celu pecinu, sve kovcege i sobe ali mojih stvari nigde? sta da radim?ne bih bas ponovo da prelazim sve, ne znam ni da li imam sejv pred ulazak...
E pa da, znam da je tako nesto. Mada, iskreno, mislim da je to bas mala cifra.ganelon je napisao(la):Maksimum je 1700. Odnosno, kad postaneš master svi prodavci dobiju +500 u odnosu na ono što su imali do tada.
Silverglider je napisao(la):Stvar je jos prostija - igra moze da ti se dopadne ili ne dopadne...
Ima jedan lik ovde, mozda ga znate, Silverglider, pise ponekad nesto na benchu. :dSilverglider je napisao(la):Sve bi to bilo super da je to jedan jedini komentar te igre...
Zveki je napisao(la):E samo da je akcija malo krvavija (npr. matori Blade of Darkness, pa bi igra bila dosta dinamicnija...
Jel iko usao u mracni kult (ubio onog lika u Ill Innu)? Ja ga nisam ni pronasao (lika).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari