Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

infinityNS je napisao(la):
e imam problem,resavam one mage preporuke i nasao sam ogrlicu za neku matoru koja ima vizije i ludi od njih i sada kada trebam da joj dam ogrlicu da dodje sebi,nemam nigde opciju da joj dam ili nesto slicno a treba mi ta preporuka.....
Tu sam se i ja, u prvi mah, zbunio pa kliktao sve opcije dok nisam 'trefio pravu. Kreni redom, jedna je sigurno.

ganelon je napisao(la):
Tu sam se i ja, u prvi mah, zbunio pa kliktao sve opcije dok nisam 'trefio pravu. Kreni redom, jedna je sigurno.

Ma ubij babu. :D Zezam se, pojma nemam koji je to quest, ali onaj kad me je nervirao onaj paranoični patuljak sam završio tako što sam ga isekao već drugi dan. Otprilike te sve posle tapšu po ramenu što si ih rešio bede.

Znači, kad te nešto mnogo nervira - rešenje je što veća sekirica. Odgovorno tvrdim kao veliki poštovalac heavy armora i blunt weapona.

Ljudi, dajte neku lokaciju jako dobre creepy crypt-e !!!! Ja jos nisam nasao a bas tumaram po livadama :)
moze i na p.m.

sve su iste manje vise, abandoned fortress su meni najbolji, to obilazi.

da li neko zna kako da prodjem ovu kapiju (vidi attachment) u grobnici Lindai?

Prilozi

• Lindai.jpg
    Lindai.jpg
    128.8 KB · Pregleda: 90
  • Lindai_door1.jpg
    Lindai_door1.jpg
    63 KB · Pregleda: 87
  • Lindai_door2.jpg
    Lindai_door2.jpg
    82.5 KB · Pregleda: 105
Probao sam i nista! Verovatno dobijes nekakav kljuc, na pocetku questa koji se tu odigrava!?

Gde mogu da nadjem ectoplasm? Treba mi za neki quest!

prva stvar koja je bila jaca i ja je ubio je bio duh.. koji je ostavio ektoplazmu...
za duhove ti trebaju srebrne stvari...

I ja bih rekao da duhovi ostavljaju ectoplasm iza sebe, ali nisam skoro ubio ni jednog duha, pa sam zaboravio. :p :D

illidan je napisao(la):
da li neko zna kako da prodjem ovu kapiju (vidi attachment) u grobnici Lindai?

Mene muci isti problem. Ima li neko resenje za ovo? :trust:

Kad roknes duha cini mi se da za njim ostaje plasma! Primetices da sija na podu! Probaj po nekim grobnicama!

Poslednja izmena:
baltazar je napisao(la):
Mene muci isti problem. Ima li neko resenje za ovo? :trust:

Verovatno je neki quest u pitanju...

Zesce kratak!

Presao main quest posle 40-tak sati igranja.Za njega samog mislim da sam utrosio oko 20.Izuzetno zadovoljan igrom.Vecinu stvari stavio bih kao
plus-borbeni sistem(ovo posebno),grafika,prica...
Nesto bih medjutim bilo i
minus-main quest je stvarno kratak.Mogao bi i trebao biti mnoooogo duzi,kvalitet mu je dobar ali duzina :mad:
Igra je mi je donela 40-tak izuzetih sati igranja(bice ih jos)ali nekako mi nije to to kad znam da sam zavrsio glavni pricu u igri.
Po pitanju Gothic serijala sam subjektivan ali ipak moram teska srca da priznam da je ovo bolja igra(da,znam kad je gothic dvojka napravljena a jos bolje znam kad je kec).Ukoliko Gothic 3 bude istog kvaliteta kao Oblivion samo u onom meni dragom svetu "Kingdom of Myrtana" bicu jako srecan....

Evo, predjoh i ja main quest. Level sam 15, jos malko pa 16...Potpuno se slazem sa vama po pitanju main questa, jako je kratak, ali fenomenalno odradjen, pogotovo ona zadnja scena sa zmajem! Ta borba je odlicno odradjena, filmski nema sta.

U toku te poslednje bitke, u zaru borbe, Martin uhvati da spika samnom, a ispred mene se kezi onaj krokodiloid (Lale-Gator) :), kako li se vec zvase.Martin spominje Dagona i sve gledam oko sebe gde je (mislio sam da ne odudara po visini previsio od ostalih), kad sam se okrenuo iza sebe, a on se uzdigao u nebesa :) Nisam mu bio ni do kolena :D

Sad mi je malo i bezveze sto sam vec presao glavni kvest, bojim se da mi vise nece biti tako zanimljivo da igram, iako namervam da da odradim i kvestove za Fighter, Thief i Dark brotherhood guildove... Ne mogu da verujem da nema jaceg maca od Umbrinog (dodatne magicne damage koji neki prave ne racunam).

Poslednja izmena:
MAD_MUzzY je napisao(la):
Jel sam ja nesto "preskocio" ili je stvarno main quest ovako lagan i kratak? Presao sam ga za 2 dana ... bezveze.
AL opet, igra je impresivna. Ima par pogleda koji stvarno prelepo izgledaju.

Treba samo da vidis kako to izgleda kod mene :D Sa svim tweakovima ;)

p.s. ja sam loadovao save koji sam napravio pre nego sto sam krenuo za Paradise. Sad hocu lepo da se levelujem dok odradim druge kvestove, pa da lepo sredim one papane u Imperial Citiju, bez tone health napitaka i ostalih gluposti...

Pa daj nas pocasti tim screenshotovima :)

pusti ga vidis da se zaigrao nema vremena ni PrintScreen da pritisne :D

Završio sam glavnu priču i na kraju mi onaj kancelar Ocato (valjda se tako zove) kaže da će mi za dve nedelje napraviti u znak zahvalnosti neki dragonscales oklop. Sačekao sam 2 nedelje, ali nemam pojma gde treba da ga pokupim? Jel ima neko iskustvo sa ovim? Hoću da pokupim, pa da rešim sve ostale sporedne questove koje nisam završio do sada...

NPC-ovi i dalje ne rade nishta spetakularno spram najava da ce svashta da rade kolko su pametni. Jeste vi videli da rade neshto neobichno?
Ja sam samo jednom video nekog chichu kako lovi jelene lukom i strelom, gadja kao mala devojchica, sve mashi, a usput viche youre not getting away this time!! :)

Inache svi stoje bezlichno kao u morrowindu, povremeno pochnu da 'razgovaraju' ali posle chetiri rechenice razgovor je uvek gotov...

ja sam video ribu kako se potukla sa divljom svinjom - i poginula LOL

... ali idu kući noću da spavaju, obavljaju dnevne poslove (obrada njive, čuvanje ovaca, blejanje :) ), pa opet idu kući na ručak (pratite ih, stvarno jedu). Neki vole da putuju, pa ih ne možeš uvek naći na jednom mestu. Mislim da je dovoljna razlika u odnosu na NPC-ove iz Morrowinda koji su 24h na istom mestu.
Ono što igri fali su muško-ženski odnosi i deca.

da bih došao na lvl9 moram da odspavam.
e sad kad to uradim u trenutku budjenja dobijem neke vampirske sposobnosti.
izadjem na sunce i jauk.
health brzo pada.
jel sam posto vampir?
kako ovo resiti?

vexx, procitaj onda lepo thread od pocetka pa ces videti da ce te vera u boga spasiti ;)

ma procito sam, ali nije mi jasno.
nije me ni jedan vampir ugrizo.

Jok nije te ugrizo. Sudbina te predodredila da preko noci postanes tek tako :d

P.S. I ja se vratio na igru, ali sam skontao da je dosta zanimljivije kada se trcka po gradu i okolo, a ne kada se odmah krene u resavanje main questa.

Nazad
Vrh Dno