Vader je napisao(la):Lutao sam i našao neku pećinu, "očistio" je od goblina, nakon izlaska sam blizu naišao na neko imanje i neki čova mi je dao quest da osvetim njegovu ženu koju su ti goblinu odveli u tu pećinu i ubili, da mu donesem neki njen amulet ili tako nešto. Ali tako nešto nisam pronašao u pećini, a ni kad sam se vratio u nju. Da li je to zato što sam bio u pećini prije nego što sam dobio quest? Sjeća li se neko ovog questa i može li mi reći gdje se nalazi taj item koji mi treba?
matori kolko sati igranja?gx-x je napisao(la):PS. Presao sa igru (glavni kvest)
Hvala Santa!Santa je napisao(la):http://en.wikipedia.org/wiki/Wabbajack
The Wabbajack is a weapon from the computer game Daggerfall. Appearing to be a normal staff, it is perhaps the most interesting, and unique, weapon in Daggerfall. Hitting a creature will result in it randomly transforming into a different creature. The desired effect is usually to weaken your opponent. It also may do the opposite of the desired effect, changing the creature into a more powerful one. Multiple strikes will result in further transformations. It is also the title of a book in Daggerfall, which serves as a hint to finding the weapon. In earlier versions of the game, it could also cause errors, one of which would crash the game. The weapon reappears in The Elder Scrolls IV: Oblivion.
zeleni_zub je napisao(la):Nego... jel moguće dobiti quest od nekoga da se ubije Gray Fox (pošto je grad izlepljen njegovim poternicama) ili je jedino moguće, što se tiče njega, učlaniti se u Thieves Guild.
Slaven je napisao(la):Postao sam blade , i krenuo sam u imperial city, po prvi put, pa sad imam par problema: u grad ne mogu uci s konjem, tj. moram sici s njega i tek onda otvoriti vrata, ja udjem, a konj ostaje napolju kad udjem, imaju 2 strazara, optuze me za kradju, odbijem da idem u zatvor, i ubiju me. Da li postoji neko rijesenje problema.
Ti si još dobar, ja sam prvo imao bounty od 1000 golda, pa sam koknuo Knight-a koji je probao da me privede da bih posle morao da platim 2000 :dBlackNeo je napisao(la):Najbolje resenje ti je da skupis pare koliko treba, pa da platis kaznu. Mora da si negdje nesto maznuo, i ja sam se zeznuo bio na pocetku, pa sam imao bounty 120 gold-a, ali sam platio i od tada sam pazio sta radim![]()
U Igri imas opciju fast travelJoj ljudi sto ova igra smara pa to je strasno. Vec posle prve misije, tj posle one zatvorene kapije kad treba da vodim onog svestenika nazad u neki grad mi je muka. Prvo sam trcao konjem pola sata do tamo, pa sad treba jos sporije nazad Ako i svestenik moze da jasi samnom mozda i neobrisem igru Inace sama po sebi igra ima mnogo propusta, gluposti, nebuloznosti i sl!!! Sve u svemu igru treba igrati samo da bi uzivali u grafici dok trcite tamo-vamo, a od te grafike nema nista posto moram da ubijem detalje da bi mi igra radila iole prostojno. Svaka cast onima sto im igra LETI na 6600GT i x800 na 1200 rezoluciji sa MALO oslabljenim detaljima!!!
Proday je napisao(la):Joj ljudi sto ova igra smara pa to je strasno. Vec posle prve misije, tj posle one zatvorene kapije kad treba da vodim onog svestenika nazad u neki grad mi je muka. Prvo sam trcao konjem pola sata do tamo, pa sad treba jos sporije nazadAko i svestenik moze da jasi samnom mozda i neobrisem igru :d Inace sama po sebi igra ima mnogo propusta, gluposti, nebuloznosti i sl!!! Sve u svemu igru treba igrati samo da bi uzivali u grafici dok trcite tamo-vamo, a od te grafike nema nista posto moram da ubijem detalje da bi mi igra radila iole prostojno. Svaka cast onima sto im igra LETI na 6600GT i x800 na 1200 rezoluciji sa MALO oslabljenim detaljima!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari