Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

zna li neko kako da dodjem opet do trece knjige izgleda da sam je greskom prodao ili mi je nestala iz inventara? Cetvrtu i da hocu nemogu da izbacim iz inventara a ona mi trazi trecu i cetvrtu?

Lutao sam i našao neku pećinu, "očistio" je od goblina, nakon izlaska sam blizu naišao na neko imanje i neki čova mi je dao quest da osvetim njegovu ženu koju su ti goblinu odveli u tu pećinu i ubili, da mu donesem neki njen amulet ili tako nešto. Ali tako nešto nisam pronašao u pećini, a ni kad sam se vratio u nju. Da li je to zato što sam bio u pećini prije nego što sam dobio quest? Sjeća li se neko ovog questa i može li mi reći gdje se nalazi taj item koji mi treba?

mene igra malo smorila

sto ti vise napredujes napreduju protivnici kao i oprema, i onda osecaj borbe posle 15 lvl je skoro isti, tj mozda jos i gori jer traje duze, samo je oprema lepsa sa mamoje*ackim nazivima :( mislim taj zacaran krug mozda deluje primamljivo na papiru ali posle visecasovnog igranja mene malo smorilo, ili sam mnogo igrao igru :)

svaki drugi npc ima isti glas ili sam se ja istripovao... nekad se desi da potrefim tri cetiri npca sa istim glasom, naglaskom, izgovorom jos sam pomislio da je bug, ali nije...

Vader je napisao(la):
Lutao sam i našao neku pećinu, "očistio" je od goblina, nakon izlaska sam blizu naišao na neko imanje i neki čova mi je dao quest da osvetim njegovu ženu koju su ti goblinu odveli u tu pećinu i ubili, da mu donesem neki njen amulet ili tako nešto. Ali tako nešto nisam pronašao u pećini, a ni kad sam se vratio u nju. Da li je to zato što sam bio u pećini prije nego što sam dobio quest? Sjeća li se neko ovog questa i može li mi reći gdje se nalazi taj item koji mi treba?

Kod mene je situacija obrnuta.Nasao sam taj amulet na zadnjem goblinu.On im je kao neki vodja.Pise na amuletu for Kayleen ako mislimo na isti deo igre.Sad si mi i pomogao a verovatno i ja tebi.

Ipak ima dobrog u ovom levelovanju neprijatelja, sada sam poharao jednu pecinu sa banditima i svi su imali nesto od Glass, Ebony i Daedra kompleta, sto oklop sto oruzije i kada sam sve to prodao zaradio sam oko 25000 zlatnika, prava divota!

@Gx-x
koji si bio lvl kad si presao main quest i koliko si sati aktivne igre imao ako smem pitati?

Jel zna neko čemu služi ovo čudo? Wabajack?

http://en.wikipedia.org/wiki/Wabbajack

The Wabbajack is a weapon from the computer game Daggerfall. Appearing to be a normal staff, it is perhaps the most interesting, and unique, weapon in Daggerfall. Hitting a creature will result in it randomly transforming into a different creature. The desired effect is usually to weaken your opponent. It also may do the opposite of the desired effect, changing the creature into a more powerful one. Multiple strikes will result in further transformations. It is also the title of a book in Daggerfall, which serves as a hint to finding the weapon. In earlier versions of the game, it could also cause errors, one of which would crash the game. The weapon reappears in The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Santa je napisao(la):
http://en.wikipedia.org/wiki/Wabbajack

The Wabbajack is a weapon from the computer game Daggerfall. Appearing to be a normal staff, it is perhaps the most interesting, and unique, weapon in Daggerfall. Hitting a creature will result in it randomly transforming into a different creature. The desired effect is usually to weaken your opponent. It also may do the opposite of the desired effect, changing the creature into a more powerful one. Multiple strikes will result in further transformations. It is also the title of a book in Daggerfall, which serves as a hint to finding the weapon. In earlier versions of the game, it could also cause errors, one of which would crash the game. The weapon reappears in The Elder Scrolls IV: Oblivion.
Hvala Santa!

Ja sam isprobao na nekom čoveku, ali sam ga samo ubio iz 2-3 pokušaja. Idem da vidim šta se dešava kada ga iskoritim na nekom monstrumu :D

dark brotherhood silencer :)

zeleni_zub je napisao(la):
Nego... jel moguće dobiti quest od nekoga da se ubije Gray Fox (pošto je grad izlepljen njegovim poternicama) ili je jedino moguće, što se tiče njega, učlaniti se u Thieves Guild.

Ovo sam vec jednom pitao...Niko nista.

Postao sam blade , i krenuo sam u imperial city, po prvi put, pa sad imam par problema:
u grad ne mogu uci s konjem, tj. moram sici s njega i tek onda otvoriti vrata, ja udjem, a konj ostaje napolju
kad udjem, imaju 2 strazara, optuze me za kradju, odbijem da idem u zatvor, i ubiju me. Da li postoji neko rijesenje problema.

btw
nasao sam neku pecinu, jako je velika, puna kostura, i nekih sitnih duhova, koje ne mogu tuci macem, a magije su mi slabe, tj. mogu samo jednom dnevno da se ispale, pa sam morao bjezati. U pecini ima dosta nekog kamenja, svako vrijedi po 50 zlatnika, dobri su za prodati

moze li neko dati ss mape, sa lokacijom gdje mogu prodati stvari?
kako da napredujem level, jos uvijek sam na prvom, povecavaju mi se skillovi za blade i jos neke gluposti, a imam negdje 90% prvog levela.

Slaven je napisao(la):
Postao sam blade , i krenuo sam u imperial city, po prvi put, pa sad imam par problema: u grad ne mogu uci s konjem, tj. moram sici s njega i tek onda otvoriti vrata, ja udjem, a konj ostaje napolju kad udjem, imaju 2 strazara, optuze me za kradju, odbijem da idem u zatvor, i ubiju me. Da li postoji neko rijesenje problema.

Najbolje resenje ti je da skupis pare koliko treba, pa da platis kaznu. Mora da si negdje nesto maznuo, i ja sam se zeznuo bio na pocetku, pa sam imao bounty 120 gold-a, ali sam platio i od tada sam pazio sta radim :D

Poslednja izmena:
BlackNeo je napisao(la):
Najbolje resenje ti je da skupis pare koliko treba, pa da platis kaznu. Mora da si negdje nesto maznuo, i ja sam se zeznuo bio na pocetku, pa sam imao bounty 120 gold-a, ali sam platio i od tada sam pazio sta radim :D
Ti si još dobar, ja sam prvo imao bounty od 1000 golda, pa sam koknuo Knight-a koji je probao da me privede da bih posle morao da platim 2000 :d

Spoiler...Jel neko igrao glavni quest do trenutka kad se Martin (zmaj) i Dagon potuku i kad zmaj ostane skamenjen, posle toga imam lepu animaciju i ... Vidi nije kraj ??? jel ima nesto posle sto lici na glavni quest ili mogu da tepam gobline po random pecinama

mozes da radis sta hoces, resavas sporedne kvestove (dark brotherhood toplo preporucujem), postajes guild master u fighters guildu i vijas poslove...ima sta da se radi.

PS. kod mene ponovo radi bioskop ali na 6600GT :d jeste da je moralo sve da se olabavi i teksture na medium (zbog odvratnog swapovanja i dugog ucitavanja kojeg sa 256mb v. rama nije bilo), tako da uskoromozda okacim ini i za 6600gt (ako se ne pojavi bela tacka u medjuvremenu lol )

Joj ljudi sto ova igra smara pa to je strasno. Vec posle prve misije, tj posle one zatvorene kapije kad treba da vodim onog svestenika nazad u neki grad mi je muka. Prvo sam trcao konjem pola sata do tamo, pa sad treba jos sporije nazad :mad: Ako i svestenik moze da jasi samnom mozda i neobrisem igru :d Inace sama po sebi igra ima mnogo propusta, gluposti, nebuloznosti i sl!!! Sve u svemu igru treba igrati samo da bi uzivali u grafici dok trcite tamo-vamo, a od te grafike nema nista posto moram da ubijem detalje da bi mi igra radila iole prostojno. Svaka cast onima sto im igra LETI na 6600GT i x800 na 1200 rezoluciji sa MALO oslabljenim detaljima!!!

Joj ljudi sto ova igra smara pa to je strasno. Vec posle prve misije, tj posle one zatvorene kapije kad treba da vodim onog svestenika nazad u neki grad mi je muka. Prvo sam trcao konjem pola sata do tamo, pa sad treba jos sporije nazad Ako i svestenik moze da jasi samnom mozda i neobrisem igru Inace sama po sebi igra ima mnogo propusta, gluposti, nebuloznosti i sl!!! Sve u svemu igru treba igrati samo da bi uzivali u grafici dok trcite tamo-vamo, a od te grafike nema nista posto moram da ubijem detalje da bi mi igra radila iole prostojno. Svaka cast onima sto im igra LETI na 6600GT i x800 na 1200 rezoluciji sa MALO oslabljenim detaljima!!!
U Igri imas opciju fast travel :p, nalazi se na istom delu gde i inventory samo ides desno dok ne dodjes do questova, mape,world mape... :wave:

Proday je napisao(la):
Joj ljudi sto ova igra smara pa to je strasno. Vec posle prve misije, tj posle one zatvorene kapije kad treba da vodim onog svestenika nazad u neki grad mi je muka. Prvo sam trcao konjem pola sata do tamo, pa sad treba jos sporije nazad :mad: Ako i svestenik moze da jasi samnom mozda i neobrisem igru :d Inace sama po sebi igra ima mnogo propusta, gluposti, nebuloznosti i sl!!! Sve u svemu igru treba igrati samo da bi uzivali u grafici dok trcite tamo-vamo, a od te grafike nema nista posto moram da ubijem detalje da bi mi igra radila iole prostojno. Svaka cast onima sto im igra LETI na 6600GT i x800 na 1200 rezoluciji sa MALO oslabljenim detaljima!!!

Znao sam da ce biti ovakvih sto ce igrati igru samo zbog grafike! Takvih je barem 50% koji su je instalirali! Ako nista preporucujem im da igraju 3D Mark, jer je grafika bolja, a prica nije tako slozena. :p

NHF! POZZ! :wave:

Ahgr trazim ko je ukrao sliku u chorc..blablabla (nemam pojma kako se tacno zove grad). Nasao sam u sobi kod jedne ribe cetkice i boje i nasao sam u west toweru sliku neku ali nikako dalje da doguram :( pomazite molim vas jer ja bez svih zavrsenih questova ne odustajem :)

SPOILER!!
Pogledaj tepih ispod stola u prizemlju dvorca. Naci ces razlivenu boju za slikanje. Posle toga razgovaraj sa tom ribom.

Poslednja izmena:
Hvala ti cwelle mnoogoo :) tri sata sam trazio sta dalje ali me je jako smorilo pa sam morao pitati. hvala jos jednom

joj cwelle svaka ti dala :d i meni je taj kvest nedovrsen, posle 2 sata trazenja 3-ceg traga sam odustao.

povodom kvesta sa maznutom slikom...
ako se, kad resite kvest, sazalite na ribu (mislim da se zove kanal) i kazete grofici da niste uspeli da nadjete lopova, riba ce vam naslikati sliku na poklon pa mozete da je okacite u svojoj kuci. (ja nikad necu skupiti pare za istu)

Ma skupices pare za kucu cim budes dovoljno napredovao, onda pare samo klize, posto od protivnika koje ubijes uzmes mnogo dobrog oruzja i ostalog sto se fino proda :)

ma imam pare za onu supu u imperial city, ali mi se ne daju nesto. mislim da mi ne treba. za ostavu koristim onaj chest u brumi, izvan grada (onaj kvest sa onim tipom u tvorza, sto je riba htela da ga izradi)

Onaj quest sa slikarem izgubljenim u svojoj slici mozete resiti i tako sto pobegnete gore na stenu iznad onog lika sto vas ceka,trolovi se dole zaglave i polako ih lupate jedan po jedan

The Best Selling PC Games (week ending Mar25) - briefly
(hx) 04:37 AM EDT - Apr,05 2006 - Post a comment
Another week, another NPD chart detailing the best selling PC games in the USA for the week ending March 25:
1) Elder Scrolls 4: Oblivion - 2K Games
2) Elder Scrolls 4: Oblivion Collector's Edition- 2K Games
3) The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts
4) Star Wars: Empire at War - LucasArts
5) World Of Warcraft - VU Games
6) The Godfather - Electronic Arts
7) The Sims 2 - Electronic Arts
8) Age of Empires III - Microsoft
9) Disney Princess 2Pack - Cokem
10) Lord of the Rings: Battle For Middle Earth II - Electronic Arts

Kao što vidite, dve najprodavanije igre su Oblivion i Oblivion Collector's Edition :) Ovo do sada nisam video :smoke: Ova činjenica najbolje dokazuje omnipotenciju :Klanjanje njegove visosti :Klanjanje i broj srca koja je ozarila!

Nazad
Vrh Dno