Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

@filipenko:
Mozes da ga zajases bez problema.On napada ako si blizu njega sa oruzjem u ruci.Mene je tako napao a ja mu prisao sa boka i uzjahao ga:D otprilike je fora da pobijes one minotaure a da on to ne vidi, mada je mene napao kad sam ubio poslednjeg minotaura, al svejedno, uzjahao sam ga i "vozio" neko vreme...al treba da ga koknes da bi zavrsio taj dedric kvest.Al pre toga moze se malo zezati sa njim....inace miran je kad se sjase, ali kad vidi oruzje...

Inace, kad se klikne sa "space" na ovcu, ona postaje veran saputnik :D

Poslednja izmena:
Instaliraj onaj dodatak što donosi čarobnjačku kulu, u njemu imaš baštu sa retkim biljkama uključujući i one iz Obliviona.

Ima nightshadea dosta da se nadje po livadama...narocito juzno od skin(s)grada...

A mozes da kupis i u prodavnici... Za unicorna radi finta 100% chameleon pa pobiejsh minotaure, pa onda charm 50 pts on touch... Pa ga jasi... Ali shadowmere je brzi, i besmrtan :p

Jes' al ovaj gi imade siljak na cubi :D

@CooLa
Aj pomagaj. Koga treba da ubodem sa onim nozem sto mi je baba dala? Kako se zove taj noz? Imam ih vise pa ne znam koji je od njih.
Sve sam skupio samo to nisam uradio.

@CooLa
Aj pomagaj. Koga treba da ubodem sa onim nozem sto mi je baba dala? Kako se zove taj noz? Imam ih vise pa ne znam koji je od njih.
Sve sam skupio samo to nisam uradio.

Ubodi bilo koga od pripadnika građana koji ima "reptilsku facu". Imaš ih na svakom ćošku!

Da, ali popricaj sa njim, bribuj ga i charmuj dok ti ne dodje disposition na oko 80. onda ga recni... I yielduj (block+use)... Noz se zove: Enchanted Dagger... I ne mozes da ga bacis...

Koliko sam razumeo ja bih po mai quest-u ( kad oslobodim Kvatch i očistim prvu kapiju) trebalo da vodim Brother Martin-a u neki manastir ili kuću ali kad stupim u dijalog sa njim on me ne vergla ni 5%! Već sam level 30 i kusur, obavi sam mnoštvo side quest-ova i sad kad hoću da pratim glavni zadatak, ništa od toga. Ima li neko ideju!

Treba da pričaš sa onim komandirom DB-a :) koji treba da te rasporedi na službene dužnosti.

Da, pricaj sa njim pa idi u zamak i tek onda sa martinom...

@dovla435
Martin ce krenuti sa tobom kad zatvoris Oblivion kapiju,jesi li ti usao u Oblivion kroz portal i zatvorio kapiju,ili si samo prosao kroz gradsku kapiju i pobio one dremore ispred crkve?
redosled treba da bude ovakav:
-udjes kroz portal
-aktiviras sigil stone i zatvoris kapiju
-odes kod barikada ispred grada i pricas sa onim kamandirom
-zajedno sa njim prolazis kroz gradsku kapiju i pobijes dremore ispred crkve
-udjes u crkvu i pricas sa Martinom

@dovla435
Martin ce krenuti sa tobom kad zatvoris Oblivion kapiju,jesi li ti usao u Oblivion kroz portal i zatvorio kapiju,ili si samo prosao kroz gradsku kapiju i pobio one dremore ispred crkve?
redosled treba da bude ovakav:
-udjes kroz portal
-aktiviras sigil stone i zatvoris kapiju
-odes kod barikada ispred grada i pricas sa onim kamandirom
-zajedno sa njim prolazis kroz gradsku kapiju i pobijes dremore ispred crkve
-udjes u crkvu i pricas sa Martinom
Sve sam uradio sem ovog zadnjeg, nisam pričao sa Martinom i sad me čovek očigledno ignoriše!:(

Ja sam oslobodio zamak pre pricanja sa martinom... Mislim da bez toga nece da krene!

joj ljudi sto je dobar ovaj shtap sto se dobije od Shrine of Sanguine.

uperis u nekog i okines, i izadje neko random cudoviste sto se bije za tebe. Oduvek sam zeleo da imam svoje 'private monster' :)

Backup?

Hello i happy new yeahhhhhhhr!

Malo sam se istripovao posto sam zbudzio lika do jaja, mislim vise me nije strah kada udjem u Oblivion....kako da backup-ujem stanje na kojem sam u igri?
Ne bih da pravim image particije nego samo ono sto mi treba.U sistemskom folderu igre ne vidim Save folder pa se pitam sta treba da se radi?

@majstor, cekaj da nadjes wabbajack, to je tek jak staff.

On menja tip monstera npr, pretvori ti xivilaia koji te napada u pacova (ali o je random)

Мислим да треба да одрадиш Sheogorath-ов квест. Иначе ја сам тај штап дао Мартину кад ми је тражио неки артифакт, јер ми и није био нешто користан (ксивилаие и остале скидам к'о од шале па ми не треба :))

Zavrsih glavni quest, jos sam pod utiskom... OMG OMG OMG Koliko je ovo dobro!!!

Каквих искустава са обливионом имају (поносни) власници 7600gt?

I ponosni vlasnici 7300GT imaju vrlo dobra iskustva tako da oni sa 7600GT mogu imati samo bolja.

Каквих искустава са обливионом имају (поносни) власници 7600gt?

Ja upravo igram Knights of the Nine sa 7600GS DDR3,znaci slabija od 7600GT.1024 i large teksture radi odlicno.3 sata igranja nema seckanja nimalo.:wave:

Aj ljudi pomoc.
Quest Vahtacens secret
Sta treba da uradim u onoj pecini?
Unapred hvala.

Nazad
Vrh Dno