djsp je napisao(la):Kako da pronadjem taj quest "Deliver the amulet"???Uopste kako se ti questovi proveravaju ???
G!!! je napisao(la):mozda bi mogli da postujemo face svojih junoshabash me interesuje kakvih kreacija ima
![]()
joriq je napisao(la):zato sam ja podesio da krenem kao 20-godisnjak![]()
joriq je napisao(la):zato sam ja podesio da krenem kao 20-godisnjak
Nego, jos jednom: posto sam novajlija u citavom RPG svijetu: sta se dobija sa onim ulagivanjem NPC-ovima? Bolje cijene za kupovinu/prodaju? Vise informacija?
Don_ je napisao(la):Da li je neko prosao kroz kapiju i usao u Oblivion? Moze neki screenshot.
P.S. Trazeci odgovor na ovo pitanje na zvanicnom forumu igre naleteo sam na sledece:
"Enemies scale with your level. Kvatch might even be harder if you do it later."
Ako je tacno resen je jos jedan nedostatak Morrowinda-previse laka igra ukoliko je karakter dvadesetog i visih nivoa.
joriq je napisao(la):sta se dobija sa onim ulagivanjem NPC-ovima? Bolje cijene za kupovinu/prodaju? Vise informacija?
slider za starost po defaultu je prilicno udesno (a vecina se ipak drzi defaulta), al ja sam odradio face-liftingMilan82bh je napisao(la):Kapiram da su svi tako namestili, ali posle 29 dana provedenih u igri lik mi izgleda kao da ima 50ak godina!!!
joriq je napisao(la):jos jedno pitanje od mene: oni soul gems i stones uopste, imaju li kakvu svrhu, ili da ih odma' utopim za cash?![]()
BlackNeo je napisao(la):Ja igram kao warrior, pa ih prodajem, nista mi ne trebaju.
Inace, gdje su po vama najbolje cijene - ja sve prodajem u Imperial City-ju kod Thoromira.
joriq je napisao(la):jos jedno pitanje od mene: oni soul gems i stones uopste, imaju li kakvu svrhu, ili da ih odma' utopim za cash?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari