S obzirom da je u pitanju RTPatch program koji zaista patchuje (umesto da pregazi novim fajlovima), moraš vratiti originalni nemodifikovani 1.0 EXE pre patchovanja...zoka je napisao(la):nemogu da instaliram patch 1.1. u cemu je problem? jel ima neka caka?
Dule13 je napisao(la):Kolko mi se cini nista ispod 6600gt i 1g rama to je donja granica sve ispod ne vredi vizuelni dozivljaj same igre opada vrtoglavo a performanse slabo rastu.
Steta ovako nesto igrati bez svega na high.
Pa evo ja imam jedno pitanje. Pratio sam ovaj tread od pocetka ali samo deo vezan za samu igru. Sada mislim da nema sanse da iskopam sto me interesuje.gx-x je napisao(la):drago mi je da ti je koristilo to sto sam pisao, ako te nesto bude mucilo - pitaj ! Nemam vise oblivion instaliran ali ako budem mogao iz secanja da pomognem (ili iz konfiga koji mi je ostao, tj nekoliko verzija) rado cu. Po meni najkorisnija stvar je otklanjanje magle bez ukljucivanja distant land-a, dobijas sve sem onih mini objekata u pozadini koji reprezentuju gradove i tako to, a i lose uradjeni, to je trik neki i distanaca uopste nije realna. Uzivaj u igri
ja sam je igrao oko 120 sati, od toga jedno 30 sati njakanja konfiga ulazenja i izlazenja iz igre, pa eto, sad to nekom i koristi, sto mi je drago.
Poz.
Diablo je napisao(la):Izludecu... stvari koje stavim u kovcege u bilo kojoj svojoj kuci jednostavno se ne pojavljuju vise u njima. Da li se vama ovo desava isto? Jel ima nesto ovde sto ja ne znam ili definitivno bag?
Sta uopste raditi sa Welkynd i Varla stones? Cemu sluze?
Povecavanjem destruction skill nivoa da li raste i steta koju nanosim nekom magijom (fire npr.) ili se samo smanjuje magicka potrebna za bacanje magije?
Nisi jedini. Ima još dosta ljudi koji misle na sličan način, i isto su skoro apgrejdovali 6200 na 7300 GS/GT, očekujući da će sada sve da poleti :dvoodoo_nbgd je napisao(la):Posle par dana bavljenja Oblivionom, svečano izjavljujem da je (meni) Morrowind bolja igra.
Dobro znaš da to nema veze sa timfilipenko je napisao(la):Nisi jedini. Ima još dosta ljudi koji misle na sličan način, i isto su skoro apgrejdovali 6200 na 7300 GS/GT, očekujući da će sada sve da poleti :d
Natural enviroment MODkillbane je napisao(la):mogli su samo neku pticu da ubace.
Ma to se podrazumeva, šta ima da se priča o Gothicu u ovom threadufilipenko je napisao(la):(ovaj poslednji pasus čisto zato što Agilni kaže da niko nije rekao da je Oblivion/Morrowind bolji od Gothica - evo, ja kažem)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari