Šta je novo?

OBLIVION 20 min. Actual game play

Pa neverujem da ce to biti sa NWN2 i Dragon Age-om koji je duhovni nasednik Baldur's gate-a ali ce igre izgledati fenomenalno. Ja licno mislim da Morrowind nije toliko doneo grafici koliko gameplay-u atmosferi igre i sl.To je ono sto ja ocekujem od Obliviona. Licno bih ga igrao i da je izasao u endzinu Morrowinda a verujem da bi to uradila i vecina fanova igre a bilo ih je dosta gledajuci popularnost Morrowinda, tako da se ja ne brinem previse oko ovih vesti poslednjih dana.

Sto se tice grafike u Morrowind-u, nije bila zapanjujuca, ali za tadasnje vreme je bila izuzetno zahtevna, tolika prostranstva, gradovi, crypt-e tada sam prvi put video nesto nalik day-night ciklusima!!
Pa cak i sada neke pucacine mozes odigrati "glat" na 1280 rez. a Morrowind zna da stucne :)
Sve u svemu za tadasnje vreme, RPG iz prvog lica, hmmmm....

Cela ova prica me podseca na doom3 i one burice :d Totalno tupavo i nebitno. A i mene zabrinjava toliki hype oko izlaska igre, obicno bude tresla se gora... Nadam se da ovaj put nece biti tako, tj. da nece mnogo menjati dosadasnji koncept pojednostavljavanjem igre kako bi "siroke mase" mogle da uzivaju...

Ma vec je pojednostavljena, ali ne previse, a i mene za senke vise iskreno - zabole. Valjda je trebalo pokrenuti pitanja o nekim drugim stvarima, recimo gameplay izmenama, a svi se uvatise senki ko da su one najbitnije

Bad MF je napisao(la):
A i mene zabrinjava toliki hype oko izlaska igre, obicno bude tresla se gora...
Za hype su krivi igrači. Autori ćute i rade, ponekad izbace koji screenshot čisto da se vidi šta rade i eto. Ali igrači dignu igru u nebesa, i kad izađe onda je krvnički popljuju.
Dakle tišina dok ne izađe :)

Postuj ono ponovo, obrisah ti post, ne znam ni ja kako :D

Poslednja izmena od urednika:
Kod:
Will the TES Construction Set be included again?
Yes, the TES Construction Set will be included with the PC version.
[b]It will not be available on a console.[/b]
ahahahaha.... evo exclusive :d

Poslednja izmena:
ToxiC je napisao(la):
Kod:
Yes, the TES Construction Set will be included with the PC version.
[b]It will not be available on a console.[/b]
ahahahaha.... evo exclusive :d

Pa kako mislish to sa joypadom :D

Ja to na konzoli ne igram, a poslednjih 5 godina samo fpsovi na PCu, pa mi dobro doshlo da ih nemam uopshte :) Sad pauza, pa chekamo neshto poshteno i novo za PS3, mishem i tastaturom ispred 40" LCDa :)

E drajveru :)

Evo ponovo:

WHAT IS THE RELEASE DATE?
Early 2006.

How long has it been in development?
Since Mid 2002.

What does the name "Oblivion" mean?
Tamriel is the world of The Elder Scrolls and Oblivion is the equivalent of Hell in Tamriel.

Where does Oblivion take place?
In Cyrodiil, which is the capital province of Tamriel, as well as parts of Oblivion itself.

What platforms will Oblivion be released on?
PC and Xbox 360.

WHAT IS OBLIVION RATED?
Oblivion has been rated Teen (Blood and Gore, Language, Sexual Themes, Use of Alcohol, Violence) by the ESRB.

What are the PC system requirements?

Recommended:
3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
1 GB System RAM
ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 series, or higher video card

Minimum System Requirements:
Windows XP
512MB System RAM
2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
128MB Direct3D compatible video card
and DirectX 9.0 compatible driver;
8x DVD-ROM drive
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c (included)
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard, Mouse

Supported Video Card Chipsets:
ATI X1800 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
ATI x800 series
ATI x700 series
ATI x600 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9500 series
ATI Radeon 9000 series
NVIDIA Geforce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce FX series

Can I be a beta tester?
When we reach the stage where we need external beta testers, we'll put out an announcement and information on how to apply. Until then, we don't keep names or lists, so you'll have to wait for the announcement.

Will Oblivion include multiplayer?
No, Oblivion is a single-player game only. Rather than split our focus between two different types of gameplay, we'd rather focus on one and make it the best single-player experience possible.

What perspective do I play the game in, first or third-person?
Both. The game is meant to be played first person. However, you can toggle the view with the press of a button/key. Both views are available throughout the entire game.

Yes, the TES Construction Set will be included with the PC version. It will not be available on a console.

Does the story in Oblivion pick up where Morrowind ended?
No, each chapter of the Elder Scrolls series is a different story unto itself and isn't directly connected to any of the other storylines. All of it adds to the lore and history of The Elder Scrolls, but you don't have to play previous games to know what's going on in this one.

I have lots of ideas and questions, where do I send them?
We encourage you to register on our official forums and post your ideas and questions in the Oblivion section, where our fans and developers share and discuss ideas and answer questions about the game and what they'd like to see.

Are those real screenshots or are they renders?
All the screenshots are 100% authentic screenshots taken while playing the game.

Where can I get more information on the game?
Continually visit our website and look for many previews that are coming across all gaming publications. Information will slowly be revealed on the game until it is released.

stavrik je napisao(la):
Vala ces se nacekati!!

Chemu zurba ? Ima gomila AAA igara na PS2 i tek su najavljene nove. Ako do nove godine PS3 bude imao 5 poshtenih igara, odlichno. PCu za to treba 5 godina...

Poslednja izmena:
Ovo je neverovatno. Moderator kome nijedan thread da promakne a da makar jednom ne ubaci ps3. Pa Zoni je sa Maxthonom malo dete za tebe.

face je napisao(la):
Ovo je neverovatno. Moderator kome nijedan thread da promakne a da makar jednom ne ubaci ps3. Pa Zoni je sa Maxthonom malo dete za tebe.

Takodje su neverovatne izjave PC igracha u vezi svega i svachega shto se tiche konzola, a nije da ne znaju, vec ih ne interesuje niti prate. Ovaj forum je jednak za konzole kao i za PC, a kada neko lupi neshto u vezi konzole, naravno da cu se ubaciti i pokushati da objasnim, iako je to nemoguce nekom (vecini) ko je ceo zivot imao samo PC...

Izvolite nastavite sa Oblivionom...

...i ode driver uz shkripu guma iz ovog threada... :d :p

mir mir mir....ajd po jedno pivo :) i gotovo !!!

Konzole su platforme na kojima su igre pravljene tako da bukvalno svi mogu da ih igraju. Nešto kao što McDonalds pravi hamburgere koje svi mogu da jedu, a opet su njesra i ne mogu da se porede sa pljeskavicom sa lukom ili karađorđevom šniclom. Sada kada bi McDonalds pokušao da napravi Karađorđevu, to nikad ne bi ispalo kako treba i izgubio bi se onaj dobar ukus, a ako bi neki Leskovčanin pokušao da napravi Big mek, napravio bi ******. Baš kao što su pravljeni portovi konzolskih igara na PC platformu. :D Ko razume - shvatiće ;)

Ja biram pljeskavicu, tj PC :D

Vlasterx je napisao(la):
Konzole su platforme na kojima su igre pravljene tako da bukvalno svi mogu da ih igraju. Nešto kao što McDonalds pravi hamburgere koje svi mogu da jedu, a opet su njesra i ne mogu da se porede sa pljeskavicom sa lukom ili karađorđevom šniclom. Sada kada bi McDonalds pokušao da napravi Karađorđevu, to nikad ne bi ispalo kako treba i izgubio bi se onaj dobar ukus, a ako bi neki Leskovčanin pokušao da napravi Big mek, napravio bi ******. Baš kao što su pravljeni portovi konzolskih igara na PC platformu. :D Ko razume - shvatiće ;)

Ja biram pljeskavicu, tj PC :D

:trust: :lupko: :test: Poredjenje ti je :vomit:

Ja volim punjenu, kod Lokija ili Stepinog vajata necu da biram :D

Loki = AMD , Stepin vajat = Intel

Molim vas nemojte vise o konzolama, vratice se! :zgran: :d

face je napisao(la):
Molim vas nemojte vise o konzolama, vratice se! :zgran: :d

Da, vraticemo se u to budi siguran. ;) Kako Vi branite PC, tako i mi branimo konzole (doduse ja branim PS, ostale konzole me ne zanimaju).

Pozdrav. :wave:

POtpuno se slazem sa Vlasterx-om... Ah... zasto neko ne pocne da pravi misa i tastaturu za konzole kao sastavni deo, bez koga ne moze da se kupi???

jorgovan je napisao(la):
Ah... zasto neko ne pocne da pravi misa i tastaturu za konzole kao sastavni deo, bez koga ne moze da se kupi???

Za PS3 ce postojati tastatura i mis (i brdo dobrih igri). A zasto neko ne pocne da pravi dobre igre za PC? :beat:

Naglasak mog posta je bio:

jorgovan je napisao(la):
..zasto neko ne pocne da pravi misa i tastaturu za konzole kao sastavni deo, bez koga ne moze da se kupi???

Meni je svejedno na cemu cu se igrati, ako to nesto nije preskupo, ako su periferije kakve volim (mis, tastatura) i ako je sve to naravno na monitoru ili nekom drugom HD uredjaju...

edit: @G!!!: u pravu si

@topic: Steta sto su developeri morali odustati od nekih zamisli kako bi se smanjila zahtevnost igre (i time poboljsala prodaja...) Inace meni se cini da su problemi u razvoju igre nastali upravo zbog XBox360 koji jednostavno ima problema i sa samim sobom a kamo li sa igrama...

Poslednja izmena:
***e gde je ovde neki pravi moderator kad treba, da brise ove gluposti...

Nazad
Vrh Dno