-=*[BarSel]*=-
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2003
- Poena
- 619
Dokle bih smeo da poteram ovaj izmet?Mogu li bar do pola 'zelenih polja'?:
OptiPlex je napisao(la):I jedno usputno pitanje - zasto si uzimao Intelov 3.06 procesor a za graficku FX 5200 ? Mogao si da ne kazem bas za iste pare, ali za 20-30€ vise, sto si mogao da ustedis na procesoru uzevsi 2.6-2.8, da uzmes makar neki 9600.
OptiPlex je napisao(la):Kao sto rekose, gornju granicu moras sam da utvrdis i tu ti niko ne moze pomoci. Koristi neke proverene benchmark programe, recimo 3dmark 03, ali ne obracaj paznju na rezultate posto je potpuno neobjektivan. Koristi ga samo za utvrdjivanje stabilnosti.
I jedno usputno pitanje - zasto si uzimao Intelov 3.06 procesor a za graficku FX 5200 ? Mogao si da ne kazem bas za iste pare, ali za 20-30€ vise, sto si mogao da ustedis na procesoru uzevsi 2.6-2.8, da uzmes makar neki 9600.
OptiPlex je napisao(la):Kao sto rekose, gornju granicu moras sam da utvrdis i tu ti niko ne moze pomoci. Koristi neke proverene benchmark programe, recimo 3dmark 03, ali ne obracaj paznju na rezultate posto je potpuno neobjektivan. Koristi ga samo za utvrdjivanje stabilnosti.
I jedno usputno pitanje - zasto si uzimao Intelov 3.06 procesor a za graficku FX 5200 ? Mogao si da ne kazem bas za iste pare, ali za 20-30€ vise, sto si mogao da ustedis na procesoru uzevsi 2.6-2.8, da uzmes makar neki 9600.
-=*[BarSel]*=- je napisao(la):...
Ne,imam FX 5600 utr.
Ne znam,mrzi me da stalno pomeram samo 3 po 3 ili 4 po 4 sve jedno,'teo sam odma da ga gurnem u vatru :happy: ,ali ovom krsu se vec posle 40mhz svakom,u igricama pojavljuju neke mrlje.Prvo mi zablokira jedno 5 sekundi,pa neke pixele zameni belim kvadraticima,i naravno ne mogu da igram...
-=*[BarSel]*=- je napisao(la):A fora je sto ima najveci cooler od GeForcova....ako izuzmemo onaj 5900 Gainwardow sa 2 coolera....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari