[OT]
Bila je ranije, možda i ooodaaaavnoooo ona priča o instaliranju drajvera za proc. Ima li potrebe za time ili je dovoljan onaj generički iz Windblouza? Ako treba, ima li ga neko?
[/OT]
Hvala u svakom slučaju...
skoro isto kao i kod tebe stim sto mi na 3.8 stvarno radi 100% ni pod najvecjim naporima nije trotlovao pod prime 95 sam mu stavljao 2 rendera u virtual dubu:smoke: i radilo je sve super(posto mi nije jasno sta ti znace navodniciMeniradi "stabilno" na 3,8Ghz 760Mhz za memoriju Apacer AM1 533 4-4-4-12 a moze i 3-5-5-13
skoro isto kao i kod tebe stim sto mi na 3.8 stvarno radi 100% ni pod najvecjim naporima nije trotlovao pod prime 95 sam mu stavljao 2 rendera u virtual dubu:smoke: i radilo je sve super(posto mi nije jasno sta ti znace navodnici) stabilno ne gasim ga danima i radi super stim sto sam mu ja stavio 1.5 voltazu
stavio sam 1.4v i stavio sam overvoltage core 100mv tako da sve zajedno daje 1.5v
mem mi radi na 2.1v isto na 760MHz i isto na 4 4 4 12 1T latencijama
temp sa sonic towerom mi ne prelaze 48C u full loadu tako da sam ja jako zadovoljan
Sta mislite o ovom kuleru CM CI5-9HDPA-PL, dali moze da zadovolji klokovanu 805cu???
U principu zanima me best buy![]()
Ovaj box je malo bucan u full-u, pa sam mislio da ga zamenim necim tisim, ali povoljnim !!!
Hvala!!!
dree: jel si taj overkloking radio iz samih drajvera ili iz rivatunera? I meni sa club3d 7600gt nije hteo da oc iz drajvera!!!
dree: ocigledno nisi kupio ni jednu proverenu gigabyte plocu do sada(mislim na 6oxt; 8ipe1000L/g; dq6 i sl)
jel ima potrebe menjti box cooler i koji bi mi preporučili?
malo pre sam sredjivao kablove u kucjistu i reko ajd da rotiram ovu 12icu na sonic toweru da vidim dal cje bolje hladiti(prethodno je fan duvao na dole,tj ka grafickoj,temp je u idle bila oko 41-42C a u fulu oko 46-47)zarotirah ja fan stavih ga da duva ka napajanju i za moje divno cudo ,ne znam kako temp. su drasticno opale idle je oko 33-4 a u full loadu ne prelazi 39C,tako da sam jako zadovoljan ucinkom![]()
bas si me utesio. *** ram sam menjao 3 put!! valjda je ok konacno.... (crkla su mi 2 modula prethodno...)
a da nije do ploce? kako mogu to da utvrdim? memtest ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari