stanke je napisao(la):imam problem kada treba da instaliram NVmax
on mi prijavljuje da nemam detonatore 20.00 ili vece !
u cemu je fora sada sam skinuo nove 43.?? i opet nece !
sta vi koristite za overklok GK ???
poz.
stanke je napisao(la):...p.s.kakva je kartica r9100 PBA vivo 4ns hynix memorija 64mb ???
Koliko se ja secam verzija 4.0 je zahtevala da budu instalirani minimum 2x.xx detonatori (sa starijim verzijama cini mi se da nije ni mogao da se instalira).notax je napisao(la):stanke je napisao(la):imam problem kada treba da instaliram NVmax
on mi prijavljuje da nemam detonatore 20.00 ili vece !
u cemu je fora sada sam skinuo nove 43.?? i opet nece !
sta vi koristite za overklok GK ???
poz.
Tesko da je vezano za drajvere. Ja sam NVMax koristio sa raznim verzijama i radilo je sve OK. Mozda sam program nije kako treba. Kod rezanja neki bag, ili tako nesto. Ili ti je slupan Windows.
Samo frekvencije pomnoži sa dva i to ti je to.stanke je napisao(la):powerstrip je propast prepoznaje mi engine 125Mhz a memory 166Mhz
graficka mx440se.
BeastMaster je napisao(la):Samo frekvencije pomnoži sa dva i to ti je to.stanke je napisao(la):powerstrip je propast prepoznaje mi engine 125Mhz a memory 166Mhz
graficka mx440se.
zbog toga što powerstrip ne čita dobro čak ni toBodyRemover je napisao(la):BeastMaster je napisao(la):Samo frekvencije pomnoži sa dva i to ti je to.stanke je napisao(la):powerstrip je propast prepoznaje mi engine 125Mhz a memory 166Mhz
graficka mx440se.
Zasto bi frekvenciju GPU-a mnozio sa dva? :?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari