Šta je novo?

NVmax

stanke

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
imam problem kada treba da instaliram NVmax
on mi prijavljuje da nemam detonatore 20.00 ili vece !
u cemu je fora sada sam skinuo nove 43.?? i opet nece !
sta vi koristite za overklok GK ???
poz.

Razvoj NVmax-a je odavno obustavljen i verovatno ne prepoznaje nove drajvere, posto ne radi ni sa drajverima ispod 20.00, ocigledno izbacuje tu genericku poruku predvidjenu za slucaj neprepoznavanja drajvera...

Sta se sad koristi bolje da kaze neko ko je jos na NVidia kartama, ja sam izasao iz te price (ATI :p )...mozda univerzalni Powerstrip ili idi na www.guru3d.com pa vidi sta ima najvise download-a...

powerstrip je propast prepoznaje mi engine 125Mhz a memory 166Mhz
graficka mx440se.

stanke je napisao(la):
poz.

Tesko da je vezano za drajvere. Ja sam NVMax koristio sa raznim verzijama i radilo je sve OK. Mozda sam program nije kako treba. Kod rezanja neki bag, ili tako nesto. Ili ti je slupan Windows.

nema sanse da je windows imam i 98se i XP . . .a nvmax sam skinuo sa 2 lokacije pre sat vremena ! ajde recite neki drugi program za O/C
p.s.kakva je kartica r9100 PBA vivo 4ns hynix memorija 64mb ???

stanke je napisao(la):
...p.s.kakva je kartica r9100 PBA vivo 4ns hynix memorija 64mb ???

Onako, osrednja , imas review u novom digital!-u
Edit: Nije u digital!-u nego u sk.

daj neki link pozeljno @home rezim posto sam sada na njemu ! :twisted:

RivaTuner je zakon, redovono se update-uje podrskom za nove drajvere i ne baguje kao NVMax i GTU...

- Download:

http://nvworld.ru/downloads/rivatuner.zip

notax je napisao(la):
stanke je napisao(la):
poz.

Tesko da je vezano za drajvere. Ja sam NVMax koristio sa raznim verzijama i radilo je sve OK. Mozda sam program nije kako treba. Kod rezanja neki bag, ili tako nesto. Ili ti je slupan Windows.
Koliko se ja secam verzija 4.0 je zahtevala da budu instalirani minimum 2x.xx detonatori (sa starijim verzijama cini mi se da nije ni mogao da se instalira).

a sto ga ne oc-ujes direktno iz drajvera?
[code:1]REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"Coolbits"=dword:ffffffff
"NvCplEnableHardwarePage"=dword:00000001
"NvCplEnableAGPSettingsPage"=dword:00000001[/code:1]pejstuj ovo u txt, sacuvaj, rinejmuj u *.reg i dablklikni. :D
tako dobijas opciju u drajverima...

Atuner je daleko najbolji za ono sto vecini treba, naravno Riva Tuner je generalno najbolji...

Mora da je u tom Powerstripu bio problem sa onom mojom nesretnom Eagle GF4 MX440 kojoj je frekvencija pala na neku sasvil levu vrednost...

i ovo je taj krs eagle mx440 64mb DDR ...
i pokazuje stvarno teska ****** od cifri ... :twisted:

Koji PowerStrip koristis? Sa GeForce4 trebalo bi da imas 3.xx, mislim da ne moze bas 3.00 nego neki posle toga. Skini najnoviji pa probaj, trebalo bi da radi.

Nazad
Vrh Dno