nvidijini drajveri su prlicno bagoviti. imam isto 7600gt i 94.24 verziju drajvera. pokusavao sam da podesim u nview meniju da na tvu ide video dok na kompu radim nesto drugo. jedino sam upseo preko clone opcije (kad stavim na dualview na primarnom displeju ima normalno slike dok na sekundarnom prikazuje samo volpejper, a kada se ukljuci full screen video onda se pojavi video na sekundarnom, razvucen i bez titlova). da bi se slika videla na tvu mora da bude ukljucen full screen video na sekundarnom displeju (tvu), ali je onda ona razvucena preko celog ekrana i ne vide se titlovi (pustam iz bs plejera). ako stavim da mi primarni bude tv onda mi prebaci na rezoluciju tva na monitoru (max mi dozvoljava 1024x768 i nikakvo stelovanje rezolucije na monitoru ne pomaze, tj. pise da je rezolucija monitora 1280x1204 ali su uvek prebaci na rezoluciju koju postavim za tv), ali opet zbog ukljucenog full screen moda slika na tvu (sada primarnom displeju) bude razvucena i bez titlova. guglao, trazio, nervirao se i na kraju odustao i sada kad hocu na tvu da gledam film prebacim da mi on bude primarni (iskljucio sam one gluposti: video overlay i full screen video), razvucem film preko celog ekrana i ugasim monitor jer ne moze na njemu nista da se radi (zaboravio sam da napomenem da je tv klasican, 4:3, podesen u nview opcijama kao pal . mozda sa wide screen tvima nema tih problema sa razvlacenjem slike, ali kapiram da se opet ne bi videli titlovi). sve u svemu, ja resenje ne nadjoh (ako neko zna bilo bi lepo da podeli sa nama). net je pun zalbi korisnika na njihove drajvere, a cini se da se nvidija ni ne trudi preterano da te bagove otkloni.