Ne koristim nešto preterano upscalling mialim da je više marketing odradio svoje, ali je prisutan.Odradio downgrade na 2017 na 8.3.2 i sve radi za sad kako treba.
Nego se pitam kod vas koji ste to radili na 2019 modelu zar ne gubite sve benefite tipa upscaling itd.
Na 8.3.2 toga nema ako se ne varam ili?
Igor sa KP, nema bolji.( sem sam da doneses ili neko od rodbine/prijatelja).Neko neki provjereni link za kupovinu iz EU?
Dva puta brzo home ili button mapper pa stavi šta želiš.Da li postoji način da se iskljuci dugme za Netflix na daljinskom. Slučajno ga pritisnem i ma sta radio, gledao ode u Netflix, dok se vratim na zejenu radnju prodje vremena?
100% do tv-a tj. "bloom". Koji tv imaš?Da li se nekome možda dešava ovo, nisam siguran da je vezano za shield.
Titlovi su mi u samom sredini ekrana svetliji nego na delovima koji isu dalje od sredine... Bukvalno su nekako washed out, dok su na krajevima onako jarko beli, skoro da imaju onaj HDR(DV glow. Ne iskazuje se uvek, ali je očigledno ponekad, nekad je sve ujednačeno i sl. Sinoć sam gledao wednesday na netflix tv app, nisam primetio to isto.
U svakom slučaju se dešava, samo da vidim šta je uzrok. Mislim da sam u opcijama tv-a isključio sve opcije slike kojie bi mogle da nešto takvo naprave, mada možda nisam sve, ne znam.
Msm možda nema veze sa shieldom ali fakat se dešava kada gledam preko njega.
100% do tv-a tj. "bloom". Koji tv imaš?
Onda zaboravi šta sam rekao🤣. Koji film i da li je svaki put isti problem sa titlovima sa tim filmom npr? Čudan problem. Pauziraj pa uslikaj da vidimo razliku.
Potreban savet iskusnih, da li je Nvidia Shield TV dovoljan za gledanje filmova i serija 2160p, 1080p i Remux fajlova ili za to treba da uzmem PRO verziju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari