Šta je novo?

NVIDIA Shield (svi modeli)

Navodno ih menjaju za dzabe obrati se h*tp://nvidia.custhelp.com/app/chat/chat_launch
Eventualno platis sheeping.

Mada sad kad bolje razmislim, možda i nije adapter. Možda je shield crko, ne mogu znati s obzirom da je adapter čudan pa ne mogu ni da ga izmerim. Znam samo da se shield ne pali (ni na daljinski ni kabl kad se isključi i uključi). Nemam ga fizički blizu sebe do sutra pa ni ne znam u suštini šta može biti problem...

Ja moram da se izvinim ali bio sam pogrešno informisan. Danas sam uhvatio shield u ruke i skotnao da se onaj europlug adapter otkačio i zato nije radilo...

Tako je to kad pokušaš preko telefona da se objašnjavaš. Lepo pitam da li su svi kontakti na mestu i uključeno i eto...

Ali s druge strane, video sam na sajtu nvidie da šalju zamene za taj deo upravo zato što ispada i može da napravi veliki problem. Predlažem svima da ga zamene ili nekako zalepe pre nego što nekog ubije struja.

I šta je novo , popravljeno ?

Nista posebno (makar meni) ali je bitno da nas nisu zaboravili :)

Što se mene tiče mogu i da zaborave jer sve radi odlično i bolje na 8.2.3.

Jel imao neko promlem sa network portom Shielda 2019 pro?
Poveze se ali pokazuje 10 ili 100mb brzinu ali nema net.
Reboot radio vise puta bez efekta, menjao kablove portove rutera itd, wifi radi normalno za sad.
Probao i sa usb network adapterom ali ga ne prepoznaje i ako na ruteru pokazuje da je konektovan na 1000mb/s.
Ako je relevantno na zadnjem je updatu.

Nazad
Vrh Dno