- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
Ta nova verzija Phisycsa mi vise ne stoji u control panelu, niti u start meniju, jel tako kod svih ili sam ja izuzetak?![]()
tako je kod svih i bolje je tako bitno da u info kad udjes pise da je tu
Ta nova verzija Phisycsa mi vise ne stoji u control panelu, niti u start meniju, jel tako kod svih ili sam ja izuzetak?![]()
Da li postoji trenutno neka šansa da proradi kombinacija ATI + NVidia GPU u istoj mašini gde bi ATI radio grafiku, a NVidia fiziku?
To sam cuo kao problem ali kod mene rade oficijelni 195 kao ludi. 186 nisu hteli. Sa drajverima nemam problema ,osim kada u Linuxudiram X pa se poremeti rezolucija u WIn7(zanimljivo) ali posle Log outa u W7 prorade OKLaptop drivere potrazi na www.laptopvideo2go.com . Meni nijedan oficijelni NV driver nece da se instalira a u laptopu imam Quadro 1600M.
Druge igre rade normalno, znaci Betmen i sve ostale koje koriste fiziku Ati koriste za render a NV za fiziku, tako da mislim da je do igre odnosno da je NV koja je i sponzor te igre ubacila neku zvrcku da kad vidi NV kartu forsira samo nju odnosno da zaobilazi onaj patch koji koristimo da bi NV radila samo fiziku. Sta me navodi na to izmedju ostalog kad radi sa ATI+NV onda igrica stoji u prozoru, a kad radi samo ATI onda je preko celog ekrana
Uzeo jutros 9600GT za 40eBacam se na fizikalisanje :d noćas, pa da vidimo kako šljaka
![]()
Bolje da si uzeo 8800gt 512 vidim masa se prodaje za 50ak eura pocetna cena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari