D
Meni samo nije jasno da kad god vidim neku temu u vezi Nvidie i to u negativnom kontekstu iza toga stoji Audiofreak! Mora da su mu se nesto opasno zamerili ili radi u ATI-ju ili Intel-u.
Meni samo nije jasno da kad god vidim neku temu u vezi Nvidie i to u negativnom kontekstu iza toga stoji Audiofreak! Mora da su mu se nesto opasno zamerili ili radi u ATI-ju ili Intel-u.
Mnogo volim da procitam kad pises o stvarima u koje se strava razumes, ali brate kad ovako nesto odvalis... kakv bre "nesrecni CTM" i GPGPU? ATI ima odlicnu podrsku za GPGPU kroz CAL... jel ti imas neko iskustvo sa CAL-om (kog pogresno nazivas CTM) pa mozes tako samouvereno da pricas?Kad smo vec kod GPGPU.. sad kad audio ima ATI nece nista izracunati... mora da ceka da Intel izbaci Larrabee ili da se bakce sa nesrecnim CTM-om.
A po cemu je 'leba ti CUDA "standard za krckanje brojeva"?? I po cemu su to ATI-jevi OGL drajveri i dalje katastrofa?CUDA ne postoji na ATI-u, i to je danas standard za krckanje brojeva. OGL driveri su i dalje katastrofa... ATI je samo za igranje... sa NVidiom mozes i da krckas brojeve.
A kad si zadnji put imao AMD+ATI kombinaciju pa da mozes biti tako decidiran u svojim stavovima?@Moorhuhn:
Ja i dalje cenim Intel & NVidia kombinaciju! Nikad nisam imao srece sa AMD & ATI kombinacijama.
There are no known problems with G92s. They do use the same material set, but as I stated before, and will state again, they are not defective. They are NOT subject to the same thermal designs and usage patterns that our other parts have been subjected to (in notebook systems). Essentially, they do not operate anywhere near the critical temperature that causes the other parts to have abnormal failure rates.
http://ati.amd.com/technology/streamcomputing/index.html
evo divnog linka, hajde mi nadjite tu jednu jedinu informaciju koja bi mogla developeru da pomogne da uopste vidi sta je to CAL.
Sve mi se cini da ovde NIKO nije ni probao CAL + Brook, ali je bitno da su culi da postoji.
A evo kako to radi konkurencija
http://www.nvidia.com/object/cuda_learn.html
na ATI stranici ne mozes naci ljudski link koji te vodi ka nekoj smislenoj dokumentaciji.
NOTE ON ATI CROSSFIRE:
For dual GPU configuration on any version of Windows, ATI CrossFire
must be disabled. Refer to the installation notes to learn how to
disable CrossFire.
Mnogo volim da procitam kad pises o stvarima u koje se strava razumes, ali brate kad ovako nesto odvalis... kakv bre "nesrecni CTM" i GPGPU? ATI ima odlicnu podrsku za GPGPU kroz CAL... jel ti imas neko iskustvo sa CAL-om (kog pogresno nazivas CTM) pa mozes tako samouvereno da pricas?
@audiofreak: pa niko ne kaze da je CUDA sveti gral GPGPU, ali jednostavno nisam video nista jednostavnije i elegantnije. U to jednostavnije i elegantnije ubrajam i jednostavnost postavljanja dev okruzenja.
poz
M
@audiofreak..
Ajde izmeri koliki je transfer na ATI-u:
1. sysmem -> GPU mem
2. GPU mem -> sysmem
3. GPU mem -> GPU mem
Kod mene na quadro 1600M (~8600GTS):
1. 2184.8 MB/sec
2. 1617.4 MB/sec
3. 15905.9 MB/sec
Quadro FX 1600M je GeForce 8700M GT@audiofreak..
Ajde izmeri koliki je transfer na ATI-u:
1. sysmem -> GPU mem
2. GPU mem -> sysmem
3. GPU mem -> GPU mem
Kod mene na quadro 1600M (~8600GTS):
1. 2184.8 MB/sec
2. 1617.4 MB/sec
3. 15905.9 MB/sec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari