Šta je novo?

Nvidia mining

Jel probao neko ZOTAC 1050 ti mini 4gb?
Ako negog zanima asus expedition 1050 ti 15.3 mh/s ovaj asus je bez 6pin dodatnog napajanja.

Koliko sam upucen ovde niko ne koristi karte koje se napajaju samo preko slota/ekstendera.

Ekstenderi ver007s i ver 008 imaju umesto 4 pina ili 6 puna sata konektor

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Po meni su bolje jos ove sto ne traze dodatno ne znam zbog cega to kazete sta je problem da se napaja samo iz extendera?

pisao je kolega makedonac u ETH temi pre par dana sta se desi

Zato sto svu putrebnu struju vuce preko ekstendera i lako moze doci do toga da to izgore zice eventualno da ti se zapali ekstender kao i graficka.

Da li je neko imao problema sa zaključavanjem voltaže i kako je rešio? U pitanju je aurus 1080ti. Otkljucao sam voltažu u MSI AFTERBURNER, kad uđem u curv i lockujem voltažu ona je locovana dok ne pokrenem majner kad gledam grafik stoji žuta linije da je zaključana, a crvena šeta li šeta.

moze li se sta doggoditi ako se previse smanji PL?

valja li ovo
1.jpg

Naravno da moze ako mu zafali napona puci ce

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

nece mu zafaliti napona nikad jer ce spustiti i frekvenciju

To cu i ja da uradim na 1060 jer preko power limita ga ne spusti ispod 0.93v

6x1060 mi daje 147mhs na eth, a ceo rig trosi 530w. To bi trebalo da je dobro :)

To je OdličnoVerovatno je Samsung memorija u pitanju? Ja sam na gigabyte 1060 g1 izvukao 151MHs PL 55, core 0,mem. +950.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Kako vam idu toliko te memorije *** :D

4x samsung i 2xmicron.
Al je i micron odlican, radi stabilno na 24.1 - 24.2

@lowlight Samo kod karti sa samsung memorijom može da se nategne mem. clock na +900,kod ostalih nema šanse.Kad kupuješ 1060 samo da moliš boga da ti ne zapadne hynix,ma da se u suštini zna na kojim modelima je hynix.
@GoranM Miner prikazuje epoch 139 2.09GB,ako to uopšte pretstavlja velićinu DAG fajla.Dok gpuz prikazuje da karte koriste oko 238 GB.

Poslednja izmena:
4x samsung i 2xmicron.
Al je i micron odlican, radi stabilno na 24.1 - 24.2
Meni se micron na 85% PL +500mem -100 core clock 22.7mhs, cim spustim jos malo PL ili povecam memoriju puca miner nekad posle 10 min nekad posle 5 sati, nema pravila, 8x1060 gigabyte windforce

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

kod mene je 2208 usage... tako da pre da je dag to što piše u mineru nego 2384 mb

To je na prvoj karti samo veci dag na ostalim je manje jer ona drzi sistem

Na koliko stavljate 1060 ke sa micron memorijom? Pl, core, mem?

Sent from my iPhone using Tapatalk

trazim po netu ali ne mogu da nadjem.. jel moze da se "zakoci" voltaza na 0.9 ili recimo 0.95?
a da na osnovu toga sam obori PL.. Jer ja sam morao da obaram PL da bih dosao do zeljene voltaze..

Upali grafikon u msi afterburneru ( kao znak za signal mogilnog pored core clock) , izaberi tacku napon/core clock koji hoces, stisni L na tastaturi , ugasi taj prozor na X i potvrdi u msi afterburneru na znak ok

Ljudi moze li mala pomoc, kada koristim stariji claymore radi sve normalno, ali sa novijim verzijama koje daju veci MH/s 9.7 i 9.8 stalno dobijam ovaj problem.

CNklKVS.jpg

Inace su 1060 3gb Hynix, s starijim claymorom rade na +600 memory clock i 75% PL

Probao sam da spustim memory clock na +500 i povecam PL na 80% i opet se isto desava.

Za početak stavi PL na 0 onda diži memoriju za po 50 dok ne pronađeš vrednost na kojoj ne puca miner.Kad pronađeš stabilnu vrednost za memoriji spustaj PL za po 5.
Neće svaka karta da radi na istim podešavanjima,obrati pažnju koja neće da radi na zadatim podešacanjima.

Poslednja izmena:
Za početak stavi PL na 0 onda diži memoriju za po 50 dok ne pronađeš vrednost na kojoj ne puca miner.Kad pronađeš stabilnu vrednost za memoriji spustaj PL za po 5.
Neće svaka karta da radi na istim podešavanjima,obrati pažnju koja neće da radi na zadatim podešacanjima.

Hvala, moracu probati tako postepeno, samo koliko vidim nema smisla ici ispod +450 jer vec tada je Mhs skoro isti kao i ranje, a na 90% PL se vec karte zagrevaju bas lepo.

Nazad
Vrh Dno