Ja sam vidjao da su dizali memory clock i na +700 za karte sa Samsung memorijom,slazem se da mozes da probas da povecas power limit mada pitanje je da li ce to pomoci mozda ti je jednostavna takva karta da ne moze da baci mnogo hash-a.
Stavi onda power limit na 108,digni memory clock na +700 ako je sve stabilno probaj dalje da podizes memory clock dokle moze....Trebalo bi da ti se poveca hash....
prosiri virtuelni ram na od 20 do 25gb, nemoj fix 16, za 8 karata treba 18gb virt memorije. Znaci stavi raspon da moze on da uzme koliko mu treba
Da pohvalim Gigabyte G1 1060 6GB,sve su sa Samsung memorijom, karte otkidaju . svaka baca preko 25Mh/s.Isplati li se pustiti uh u Dual?
![]()
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
jel' probao neko 1050 ti oc Zotac-ove? planiram da uzmem jedan rig da napravim od njih da kopam sa njima eth, a sa postojeca dva (1060) da nastavim zeceve da jurim![]()
Nemoj Zotac jer nemaju napajanje,napajaju se iz slotova. I ja sam hteo njih ali sam odustao,inace imaju samsung memoriju sto je odlicno ali dzabe kad nemaju prikljucak za napajanje.
jel' probao neko 1050 ti oc Zotac-ove? planiram da uzmem jedan rig da napravim od njih da kopam sa njima eth, a sa postojeca dva (1060) da nastavim zeceve da jurim![]()
spisak 1050ti karata koje treba uzeti u razmatranje (van ovoga ne):
ASUS:
ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
ROG STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING
GIGABYTE:
GTX 1050 Ti Windforce 4G
GTX 1050 Ti Windforce OC 4G
GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G
MSI:
GTX 1050 TI GAMING X 4G
GTX 1050 TI GAMING 4G
EVGA:
GTX 1050 Ti FTW GAMING
PNY:
GTX 1050 Ti 4GB XLR8
PALIT:
GTX 1050 Ti Dual OC
GTX 1050 Ti Dual
GALAX:
GTX 1050 Ti EXOC
GTX 1050 Ti EXOC White
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari