Šta je novo?

Nvidia mining

Ali koriste ljudi 4 Gb na svojim rigovima. Zar ne može sa 4?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa i ja sam mislio da moze sa 4gb. Pa kad nisam mogao resiti ubo jos 2gb i sve radi.
Sve vam to zavisi od masine do masine.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Probaću neke druge varijante pa ako ne uspe onda kupovina dodatnog rama. Hvala na savetu ;)

prosiri virtuelni ram na od 20 do 25gb, nemoj fix 16, za 8 karata treba 18gb virt memorije. Znaci stavi raspon da moze on da uzme koliko mu treba

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako resiti problem sa msi 1060 x plus 6gb (9gbps) samsung memorija, nece da prebaci 20mhs na +650? instaliran win10 anniversary i claymore 9.8, novi drajveri...

Na kojim temperaturama rade? Probaj da povećaš power limit na 110-120%. Primjetio sam kod nVidija da core clock takođe znatno utiče na hashrate kada je memorija puno overklokovana.

Rade na 50 i 57, ne da mi pl preko 108. u rigu imam i gigabyte wf2 one rade bolje, samo su toplije.

Ja sam vidjao da su dizali memory clock i na +700 za karte sa Samsung memorijom,slazem se da mozes da probas da povecas power limit mada pitanje je da li ce to pomoci mozda ti je jednostavna takva karta da ne moze da baci mnogo hash-a.

Stavi onda power limit na 108,digni memory clock na +700 ako je sve stabilno probaj dalje da podizes memory clock dokle moze....Trebalo bi da ti se poveca hash....

Poslednja izmena:
Neeee baksuziraj stizu mi za koji dan msi 1060 gaming X. A lepo kazem pre par dana necu nista sem 1070 kupovati jer jako fulaju memorije na 1060

Nadam da ce ti stici ekstra karte koje ces moci da dobro overklokujes :).....

Ja sam vidjao da su dizali memory clock i na +700 za karte sa Samsung memorijom,slazem se da mozes da probas da povecas power limit mada pitanje je da li ce to pomoci mozda ti je jednostavna takva karta da ne moze da baci mnogo hash-a.

Stavi onda power limit na 108,digni memory clock na +700 ako je sve stabilno probaj dalje da podizes memory clock dokle moze....Trebalo bi da ti se poveca hash....

asus strix 1060 :) i to invader u amd rigu.

strix.JPG

Poslednja izmena:
Ko kopa eth sa nvidijom smanjujte PL pod obavezno, placali struju ili ne.. sa 55 PL imam isti hash kao sa 100. Znaci 15 ravno po karti a grejanje nebo i zemlja. Napon na PL55 varira izmedju 830mv i 875mv dok je na PL100 1050mv. Znate sta znaci 200mv dole. Mislim da ovo vazi samo za eth jer gpu intezivni koini nece preci lako preko smanjene voltaze a samim tim i frekvencije

Da pohvalim Gigabyte G1 1060 6GB,sve su sa Samsung memorijom, karte otkidaju . svaka baca preko 25Mh/s.Isplati li se pustiti uh u Dual?
8c7ea2873bf08a0c4e0998f03f8f8e65.jpg

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Al te uk..... :)

i mene zanima ko pusta dual da kaze racunicu, ja cu ovih dana napraviti promaju u mom rudniku pa planiram dual da pustim

Extra ti primerci zapali :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije pitanje gde nego kad

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Kupljene pre nedelju dana preko kp iz Madjarske su.

jel' probao neko 1050 ti oc Zotac-ove? planiram da uzmem jedan rig da napravim od njih da kopam sa njima eth, a sa postojeca dva (1060) da nastavim zeceve da jurim :D

jel' probao neko 1050 ti oc Zotac-ove? planiram da uzmem jedan rig da napravim od njih da kopam sa njima eth, a sa postojeca dva (1060) da nastavim zeceve da jurim :D

Nemoj Zotac jer nemaju napajanje,napajaju se iz slotova. I ja sam hteo njih ali sam odustao,inace imaju samsung memoriju sto je odlicno ali dzabe kad nemaju prikljucak za napajanje.

Nemoj Zotac jer nemaju napajanje,napajaju se iz slotova. I ja sam hteo njih ali sam odustao,inace imaju samsung memoriju sto je odlicno ali dzabe kad nemaju prikljucak za napajanje.

a joj, sad vidim po fotografijama... steta. koliko sam video one bacaju 15eth i 180sola

Ako ti nije problem jel mozes da napises koja podesavanja, koliko sol-a i kolika potrosnja po rigu ti je za 1060 na ZEC ?
I koliko kartica imas na rigu.

spisak 1050ti karata koje treba uzeti u razmatranje (van ovoga ne):

ASUS:
ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
ROG STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING

GIGABYTE:
GTX 1050 Ti Windforce 4G
GTX 1050 Ti Windforce OC 4G
GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G

MSI:
GTX 1050 TI GAMING X 4G
GTX 1050 TI GAMING 4G

EVGA:
GTX 1050 Ti FTW GAMING

PNY:
GTX 1050 Ti 4GB XLR8

PALIT:
GTX 1050 Ti Dual OC
GTX 1050 Ti Dual

GALAX:
GTX 1050 Ti EXOC
GTX 1050 Ti EXOC White

spisak 1050ti karata koje treba uzeti u razmatranje (van ovoga ne):

ASUS:
ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
ROG STRIX-GTX1050TI-4G-GAMING

GIGABYTE:
GTX 1050 Ti Windforce 4G
GTX 1050 Ti Windforce OC 4G
GTX 1050 Ti G1 Gaming 4G

MSI:
GTX 1050 TI GAMING X 4G
GTX 1050 TI GAMING 4G

EVGA:
GTX 1050 Ti FTW GAMING

PNY:
GTX 1050 Ti 4GB XLR8

PALIT:
GTX 1050 Ti Dual OC
GTX 1050 Ti Dual

GALAX:
GTX 1050 Ti EXOC
GTX 1050 Ti EXOC White

ima po ok ceni GIGABYTE 1050TI Windforce 4gb, ali me nervira sto ima jedan vent. Kako stoje stvari, uzimacu jos 1060. Elem, sta je sa onim sto su pricali da nece moci da se kopa sa 3 i 4gb?

@d.darko pa ne znam, 1060 giga windforce oc 6gb bacaju ~310 sola prosek. pa nista sto nije vec pisano, pl malo dole, mem. clock i core clock malo gore i to je to.

pa ne znam koju windforce si ti nasao, ali ja danas idem po windforce sa 2 ventilatora. Nece moci samo ETH da kopaju, ETC i ostale koje imaju DAG veci nego kapacitet RAM memorije. Ta prica ne vazi za karte sa 4gb jer ce ETH pre preci u POS nego sto ce DAG preci 4gb. Za 3gb je cupavo, to ne bih znao da ti kazem tj da prognoziram

DAG je presao vec 3gb, nisam znao

Nije prešao 3GB, trenutno je na 2.08GB.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno