Šta je novo?

Nvidia mining

A radite li lock voltage tamo u opcijama ili ona varijanta ctrl+f pa tamo lock? Msm pitam napamet nisam jos probao ni jedno ni drugo

Lbry mozes i nize PL, ja moje drzim na 65%, samo +50 do +75 na core i memorija -500.
Tako dobijem 280+ mogle bi i vise sto kaze goldi al pakleno je sad.
Mislim da nema potrebe zakucavati voltazu, gpu boost je toliko fleksibilan da sve mozes samo uz pomoc PL da ispeglas.

Sent from my Lenovo S60-a using Tapatalk

Nabavio par komada P106-100 zotac mini, ali afterburner ih ne prepoznaje, probao 3 verzije win10, probao nekoliko drivera, sve bezuspesno. Na stocku daju 20,5mh/s eth-a, i 290sol/s zec-a. Ima li neko iskustva sa ovim karticama, bilo kakav predlog od iskusnijih je dobrodosao.

idi u device managaer i pogledaj koliko ih tamo ima pa javi

Vide se sve u device manager-u, driver prihvacen, i vide se da postoje u afterburneru, kao prazno mesto bez naziva, ali su svi klizaci za podesavanje zakljucani, t.j. zatamnjeni...

koju plocu imas? Probaj da prebacis primarnu grafiku na p106 sa integruse

@Roger_Waters Meni je recimo sa Zotac 1080mini PL 60%,coreclock na +210,memory na -500 (do kraja) i daju mi oko 325-340 mh/s za LBC . . . voltazu nisam dirao,stoji na nuli ioako sam aktivirao podesavanje da moze da se koristi ali cak i kada ga podignem na 93% ne menja se situacija,nikad nije preko 800 a uglavnom je oko 770 +-.

Vide se sve u device manager-u, driver prihvacen, i vide se da postoje u afterburneru, kao prazno mesto bez naziva, ali su svi klizaci za podesavanje zakljucani, t.j. zatamnjeni...
Treba ti dummy plug da ubodes u jednu od njih i resen problem. Ili probaj da bacis sliku preko jedne od njih nikako preko integruse.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

uzeh ove jeftine karte iz nase firme 1060 3gb, hynix memara, hash sta reci tuga, 15-18Mh na eth

Sad kad se uzima nvidija prvo sto se mora provjerit koja je memorija, inace ne isplati se to uzimat ako je hynix, za GPu coine ok ali za memorijske smece...(naravno taj hynix je odlicna memorija ali kod nvidije se ne moze modovat bios pa ispadne da je smece)

Zadnja tura sto sam uzeo 1070 asus dual je sa mikron memorijom... +550 u afterburneru...stabilnih 30tak mhs , sve preko puca ...

ma da prvo da se vidi memorija pa sve ostalo

Ako uzimas online ne moze to :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa ni u radnji / firmi ili gde vec ne moze da se vidi dok ne dignes drajvere i upalis gpuz... zato rig pod mishku kad se pazare kartice :)

mene lepo usrade memorija (mikron), a nisam gledao sta uzimam..Radi na +850. A o tome se pricalo bas kako videti koja je memorija i sve sto ja znam je GPU-z varijanta

Mikron meni dozvoljava na 1060 ki +680 mhz i ni makac više ali Bože moj šljaka 23.5 mhs danima bez prestanka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni na 1070 mikron na +550 radi stabilno (30tak mhs) , na 650 (31mhs) puca na sat dva, na +750 (32.5mhs) puca na 10tak min

@kzs12 pricao sam o p106-100 koja nema izlaz za monitor, tako da mi ostaje samo integrusa...

Koje od ovih jeftinijih 1060 3gb imaju nexynih shit memoriju [emoji14]

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Ja imam Gigabyte 1060 windforce 3gb, one imaju hynix memoriju. Kopaju 19mhs sa mem +550, pl 70%.

Asus Strix 1060 6gb, samsung memorija, pl 70%, mem +900, kopaju 24.5mhs. Radi mjesec dana, rig sa 6 karti trosi 680w.

Koje od ovih jeftinijih 1060 3gb imaju nexynih shit memoriju [emoji14]

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Skoro sve novije proizvodnje i nevezano sa količinom memorije, tj i na 6gb isto. E da i nevezano sa cenom 1060, na sve će izgleda stavljati hyunix da onemoguće kopanje sa gaming karticama...

Poslednja izmena:
jel postoji neka marka (recimo msi, asus itd..) koje iskljucivo stavljaju samsung memoriju i postoje li modeli koji su rezervisani samo za samsungovu memoriju?

recimo 1080 ili 1070 ?

Na Zotac 1080 mini je micron . . . toliko znam za sada,cekam 1080ti mini da vidim koja je kod njih.

ja cekam msi gtx 1070 gaming x 8gb.. placene i stigle kod cala (12 stizu ovde).. nadam se da su samsung memorija

Na Zotac 1080 mini je micron . . . toliko znam za sada,cekam 1080ti mini da vidim koja je kod njih.

GTX 1080/1080Ti => GDDR5X = Micron

Ta priča oko memorije važi samo za GTX 1060/1070. Možda i može da se naleti na GTX 1060 koja ima Samsung, na svim GTX 1070 je odavno Micron.

jel postoji neka marka (recimo msi, asus itd..) koje iskljucivo stavljaju samsung memoriju i postoje li modeli koji su rezervisani samo za samsungovu memoriju?

recimo 1080 ili 1070 ?

Ne, kod svih se sad nađe i hyunix, al vreme će pokazati dal će se trend stavljanja lošije memorije nastaviti...

Poslednja izmena:
Vrh Dno