Šta je novo?

Nvidia mining

jel ima neko 980ti?
Kakve rezultate daje?

Znam da na zeki daje oko 400sol a za eth nem pojma :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Imam ja gtx 980ti i nikako mi nije uspelo na win10 da je poteram za eth kako dolikuje dok ove druge kopa vrlo dobro, ukljucujuci i zeca, lbry itd...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel moze neko da da kratak tutorijal ,ili da baci neki link kako se setupuju drugi majneri za ETH, osim claymora?
Gledao sam taj nicehash, i etherium github(vidim da ima vise verzija), ali nisam uspeo da ih namestim.
Hvala :)

Jel moze neko da da kratak tutorijal ,ili da baci neki link kako se setupuju drugi majneri za ETH, osim claymora?
Gledao sam taj nicehash, i etherium github(vidim da ima vise verzija), ali nisam uspeo da ih namestim.
Hvala :)

Sa koliko kartica planiras da radis?

Samo da javim da novi Clay 9.7 doneo poboljsanje sa 137mhs na 143.7mhs.

Samo sam zaboravio da kazem da su u pitanju 6 x 1060 kartice. :)

Ovako imas avg mhs od 23.95, skini nvidia eth miner imati ces veci

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Gde si ih našao i po kojoj ceni?

Pa jos uvek ne smem da otkrijem gde sam ih nasao dok ne pazarim za mene par komada koliko mi i treba ali cena je 75000. Nasao na jos jednom mestu jeftinije ali cekam da mi jave da li ih imaju na stanju.

Pa jos uvek ne smem da otkrijem gde sam ih nasao dok ne pazarim za mene par komada koliko mi i treba ali cena je 75000. Nasao na jos jednom mestu jeftinije ali cekam da mi jave da li ih imaju na stanju.

nista komplikovano.. samo se uzme telefon i pocnu zvati brojevi ili slati mail..
za 75 000 ima u win winu. ceka se 10 dana.
Ali to je preskupo za 1070

Nije Winwin a i ovde gde sam ja nasao ceka se 2-3 dana . . .
Znam da je mnogo ali nema jeftinije osim preko granice ali platis porez i carinu i opet dodje na isto.

Da li pržiti mašinu (6 x 1060) na gornjoj granici sa potrošnjom od 770 w -142 mh/s ili negde na sredini sa 550 w potrošnje - 134 mh/s? Jer ako struja pojede tu razliku šta sam uradio... Mnogo me ovo interesuje

Poslednja izmena:
Spusti sto nize to bolje, cuvaj kartice i napajanje moj savet, neces se obogatiti od nekoliko mh ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

To i radim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li pržiti mašinu (6 x 1060) na gornjoj granici sa potrošnjom od 770 w -142 mh/s ili negde na sredini sa 550 w potrošnje - 134 mh/s? Jer ako struja pojede tu razliku šta sam uradio... Mnogo me ovo interesuje

Ovaj rig koji mi u Clayu baca 144mhs mi vuce 670w, u pitanju su MSI sa +750 za memoriju i PL na 80%, cpu nisam dirao jer vidim da samo trosi struju a nista ne doprinosi.

@StevoZ
Probao sam i ethminer i tu sam imao 142-143 dok sam na Clayu 9.6 imao 138 ali mi je rig zabadao na ethminer dok je na Clayu radio lepo.
Sada je Clay sa 9.7 podigao na 144 sa istim setovanjima i radi mi lepo rig.
Mislim da sad nema svrhe koristiti ethminer.

pa ti placaj cleyu... rig ti zabada i claymore se rsetuje samo ti ne gledas log... isto se postize sa etherminer skriptom za restart
ako se clay zbog OC resetuje cesce ima pool da ti prijavi manjak, ali ko to jos gleda :D

^Ne zabada i ne resetuje se, gledam log. Preneo sam ga danas popodne i pustio, radi vec 12h, javicu ako se nesto desi.
Sa ethminerom se zabode tako da samo fizicki reset pomaze, ne radi tu nijedna skripta.
Jedino sto Clay ima svoj fee ali *** treba i covek nesto da pojede danas. ;)

Verovatno je do tebe bio problem, meni i claymore i ethminer su radili na +900 sto je marginalno stabilno ... za oba

Vrv, mozda sam lose podesio onaj bat file, ko ce ga znati.

Realno je za 1060 da ocekujes 23-24Mh kad se klokuje.

Pod punim opterecenjem u igrama ta karta ide do nekih 72-73 stepena, sto je generalno ok. Racunaj da za mining ako joj spustis power limit, a svakako oces, onda ce biti verovatno na 60 stepeni, mozda i 65, ali opet to je to. Realno treba izbegavati karte sa jednim kulerom, ove sa dva nema problema.

23-24 je za verziju 6 GB..3 gb ne moze preko 22.nesto mh nikako ...6gb nije samo razlika u memoriji vec i broju cuda jezgra ..6 gb ima 1280 a verzija sa 3 gb 1150

Svejedno..idemo mi eterijumci na dno svi polako :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno