- Učlanjen(a)
- 11.02.2014
- Poena
- 130
eto tolike frke oko gluposti. Mazi pa dali si sumnjao da neces da predjes 3.5 ipak to je MSI![]()
Brate iskreno ocekivao sam da nece preci
eto tolike frke oko gluposti. Mazi pa dali si sumnjao da neces da predjes 3.5 ipak to je MSI![]()
Drago mi je sto vam sve ok radi.
Izgleda da samo vama sve ok radi dok se ovi na preko 100 strana ubise od zalbihttps://forums.geforce.com/default/topic/803518/geforce-900-series/gtx-970-3-5gb-vram-issue/102/
ako je 1080p u pitanju,opet 970gtx.ako su vece rezolucije i ako moze napajanje da podnese,da se razmisli o 290x.
u pitanju je 1080p , napajanje corsair HX850 - jeste da je matoro (pet godina) ali jos uvek radi![]()
Pa ako bolje procitate, sve moze da se koristi i sve je u sustini ok, sto sam se i sam uverio...
You should take two things away from that simple description. First, despite initial reviews and information from NVIDIA, the GTX 970 actually has fewer ROPs and less L2 cache than the GTX 980. NVIDIA says this was an error in the reviewer’s guide and a misunderstanding between the engineering team and the technical PR team on how the architecture itself functioned.
Da to je cela priča pa realno proizvod je izreklamiran sa pogrešnim specifikacijama.Meni je malo smešna priča kao marketing divizija nije najbolje shvatila pa su rekli da ima 64ROP-a grafa ima 52ROP-a.Nije bas OK, 7/8 memorije tj. 3,5BG radi punom brzinom, a 1/8 memorije tj. 0,5GB radi 1/7 brzine, tj. ponasa se kao da je 36bit. U sustini proizvod ne odgovara specifikaciji, kupovali smo svi gde god da je neko kupio 4GB 256bit, a dobili 3.5GB 256bit + 0.5GB 36bit. S toga mislim da imamo cak i u Srbiji puno pravo na povracaj novca.
Javi rezultateUpravo sam poslao email Gigabyte sa pitanjem oko povracaja novca kod Ewe Comp / ALTI (preko kojih je uzeta moja karta), da vidim sta kazu. U svakom slucaju, moj novac, moje pravo da ga trosim kako hocu. Mogu kupiti i GTX 980, mogu i dve, ali da me neko pravi budalom ne dozvoljavam. Takodje mogu uzeti i R9 290/290x. Novac moraju vratiti, a nasi uvoznici, dileri neka se cesu kako znaju i umeju, neka vracaju dalje svojim dobavljacima u Holandiji, a oni neka vracaju NVidiji, njihov problem.![]()
Upravo sam poslao email Gigabyte sa pitanjem oko povracaja novca kod Ewe Comp / ALTI (preko kojih je uzeta moja karta), da vidim sta kazu. U svakom slucaju, moj novac, moje pravo da ga trosim kako hocu. Mogu kupiti i GTX 980, mogu i dve, ali da me neko pravi budalom ne dozvoljavam. Takodje mogu uzeti i R9 290/290x. Novac moraju vratiti, a nasi uvoznici, dileri neka se cesu kako znaju i umeju, neka vracaju dalje svojim dobavljacima u Holandiji, a oni neka vracaju NVidiji, njihov problem.![]()
Poštovani, na raznim forumima se spominje navedeni bug kod GTX 970 kartica. Pretpostavljamo da će nVidia rešiti to u narednim verzijama drajvera.
To je odgovor iz Emmi / Alti.
Nadam se da ce se Ameri organizovati i tuziti nVidia.
GTX 970 (Corrected)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari