Šta je novo?

Nvidia ispod ATI-ja

• Začetnik teme Začetnik teme Mare
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
CAR je napisao(la):
...

Zato sto cu i da trazim toliko, eto zasto! :beat:

Jak si ti trgovac.
Vidim ja da ce to ipak da zavrshi na plafonu,
kako je prvobitno bilo zamishljeno. :mrgreen:

P.S. Eno ga jedan MSI full pack na oglasima za 80e.
I od mene jedan rudarski pozdrav: Sretno!! :beat:

Neću sad da pričam koliko sam ja platio jednog da ti ne kvarim prodaju 😉

@Opti:
Šta ćeš, nekima je 3d mark kao screen saver :d

CARe, dok svi kupuju ultra povoljni SP/XT ti uzimas full 5900 :d pa ti si bash CAR :beat:

elem, koja karta i gde si je uzeo (moze i PM - chisto informativno me zanima posto sam video jednu kod sase i bojana ali nismo stigli da je probamo)...i zar je 100Mhz za gpu/memoriju vredno 100E vetje cene? ;P

Tesko da je polovnoj 4200tki adut o/c. Na o/c gledaju entuzijasti a oni ce uzeti Fx5900. 4200 sada kupuju oni kojima se ne daje puno kesha. Plus je ponuda sve veca. Na kraju ce kostati 60-70e (nove su bile 85-90).

notax je napisao(la):
...
Jak si ti trgovac.
Vidim ja da ce to ipak da zavrshi na plafonu,
kako je prvobitno bilo zamishljeno. :mrgreen:
Da je ne skidam onda, a? :beat:
notax je napisao(la):
P.S. Eno ga jedan MSI full pack na oglasima za 80e.
I od mene jedan rudarski pozdrav: Sretno!! :beat:
Jel' to onaj isti MSI sto ima muljavu sliku? :d (po Chombetovim recima :mrgreen: )

P.S. Hvala na rudarskom... 😉

Ji 4Tze je napisao(la):
CARe, dok svi kupuju ultra povoljni SP/XT ti uzimas full 5900 :d pa ti si bash CAR :beat:
Ja sam oduvek bio poznat kao kontras!!! :beat:

A te "povoljne" kombinacije ne mirisem :mrgreen: ... a i volim te "Ultra" sufikse, jos od TNT2 Ultre! :d:d
Ji 4Tze je napisao(la):
elem, koja karta i gde si je uzeo (moze i PM - chisto informativno me zanima posto sam video jednu kod sase i bojana ali nismo stigli da je probamo)...i zar je 100Mhz za gpu/memoriju vredno 100E vetje cene? ;P
Ne smem da kazem, inace moze da se desi da ostanem bez karte! :mrgreen:

BTW, nije samo 100 MHz vise, ima tu i extra 128 mega rama! :d
Sad pak imam problem kako da namestim "AGP Aperature Size" u biosu!!! :mrgreen:

ma bre znam shta si i gde uzeo, ne brini 😉
malo pre nego sto je stigla SP htedoh da je probam i uporedim sa 9800XT al onaj 'tester' neozbiljan :d

Ji 4Tze je napisao(la):
ma bre znam shta si i gde uzeo ne brini :wink
malo pre nego sto je stigla SP htedoh da je probam i uporedim sa 9800XT al onaj 'tester' neozbiljan :d
E pa vidis, ja sam je uzeo pre nego sto je stigao SP! Tacnije, SP se kod njih pojavio dan ili dva kasnije! :beat:
Sad, dal' sam se *****ao, to vi procenite...

A sto se uporedjivanja sa XT-om tice... zna se, XT je brzi. U svemu. (osim u tvom ljubljenom 3DMax-u, gde ge 5900 jede... k'o i svaka nVidia ATi-ja 😉 )
A sa 9800 Pro je vec gusto... narocito kad krenu da se pale Anisotropic-u i Aliasing-zi :mrgreen: , ali do 8X. Kad im se i to odsrafi na max, opet ATi preuzima vodjstvo.
Po testovima koje sam citao (morao sam da se informisem sta sam to TACNO kupio! :beat: ), na default-u 5900 Ultra zna da bude i brza od 9800 Pro u 3DMark-u 03, nekim igrama...

Uglavnom, all in all, tu su negde...

CAR je napisao(la):
...BTW, nije samo 100 MHz vise, ima tu i extra 128 mega rama! :d
Sad pak imam problem kako da namestim "AGP Aperature Size" u biosu!!! :mrgreen:

E a sad bi stvarno mogao da ti dodje na red onaj akvarijum od 16" sto su ti ga uvalili kao DTK 17" monitor :d ;P

OptiPlex je napisao(la):
...
E a sad bi stvarno mogao da ti dodje na red onaj akvarijum od 16" sto su ti ga uvalili kao DTK 17" monitor :d ;P
Dosao na red... u petak. 😉

Stig'o SONY LCD!!! :beat:

P.S. Uzelac, nemoj da mi brises ove postove, 'leba ti... sta da radim, vidis da su se osilili, pa svi napali na mene! :mrgreen:
Bolje brisi njihove!!! :d

Nazad
Vrh Dno