Znam bato al' ovde nije ni dopola stiklirano, nema ič. @milimili86 ja bito reklamir'o.5k serija nema podrsku za 32bit physx.
Tako je bre, neka te izmuzu 3 soma za GPU, pa onda dodatno kupi CPU od 750 i nadaj se da ce da vadi fleke.stavis da radi cpu, valjda moze 9950x3d od 750eur da se izbori sa fizikom![]()
nemam pojma, sad sam gledao ne izgleda da se topi nesto, bio sam u avatru...jeli kabl vruc?
stavi jedan vent samo da ladi kabl, sto je sigurno sigurnonemam pojma![]()
Biznis ideja: Vodeno hlađenje za 12vhpwr kabal i konektorstavi jedan vent samo da ladi kabl, sto je sigurno sigurno
5k serija nema podrsku za 32bit physx.
Je ali ako je preko 100C ima da se opece.Najlakse i najbrze mu je da rukom pipne kabal.
Inace, stavljao sam ja jos prije 15ak dana slike sa temperaturama Astral 5090, gdje kabal/konektor ne prelazi 40 stepeni u visesatnom Full load u Furmark. Takodje, opterecenje po kablovina je ravnomjerno rasporedjenjeno, od oko 9A po kablu, gdje kartica vuce ~625W.
Pa ako se 5 godina prica o tome, sa svezim primerima, sta to govori? Da ljudi nemaji sta drugo da rade, ili da problem ocigledno i dalje postoji? Nebitno, tebi srecno i da ti kabl radi kako treba, da ne istrcavas u garavim gacama u hodnik, ostali smiritese!Smorili ste o kablovima 5 godina isto se prica...igrajte uzivajte, gori ste od politicara...
Ma problem ne postoji, eto ti ga nisi iskusio sa 4090 niti sad sa 5090. Samim tim, jasno je - ne postoji.Smorili ste o kablovima 5 godina isto se prica...igrajte uzivajte, gori ste od politicara...
problema uvek ima, sta bi se pricalo i radilo ali druze moj dojadilo jeMa problem ne postoji, eto ti ga nisi iskusio sa 4090 niti sad sa 5090. Samim tim, jasno je - ne postoji.
Igrajte, uzivajte. Ne smarajte.
E, aj samo se "igraj, uzivaj". Tako je najpametnije.problema uvek ima, sta bi se pricalo i radilo ali druze moj dojadilo jeinace ova tuf se kloka lagano na 3050mhz za GPU...
Pa normalno diskusija je za zene , tu kraja nema 🤣E, aj samo se "igraj, uzivaj". Tako je najpametnije.
Diskusiju prepusti drugima.
3000 asus tuf...Nego Mili, ako nije tajna, posto bila kartica?
Mili pisa po sirotinji3000 asus tuf...
Pa mislim da cena nece puno ici dole, a iskreno volim pa mi tesko docekati 🤣Mili pisa po sirotinjiJa hteo da kupim 5080, ali necu sad nista, Nemam vremena za igranje a ni para za bacanje trenutno.
Koja nestsica to se drzi po magacinu da bi cene otisle gore pa navodno scalperi krivi zbog visoke cene😅![]()
Nvidia reaguje na žalbe korisnika da je RTX 50 seriju grafičkih kartica nemoguće kupiti po preporučenim cenama
Nvidia će povećati proizvodnju kako bi smanjila nestašicu i nerealno visoke cene RTX 50 serije, obećavajući stabilizaciju cenabenchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari