Znam bato al' ovde nije ni dopola stiklirano, nema ič. @milimili86 ja bito reklamir'o.5k serija nema podrsku za 32bit physx.
Tako je bre, neka te izmuzu 3 soma za GPU, pa onda dodatno kupi CPU od 750 i nadaj se da ce da vadi fleke.stavis da radi cpu, valjda moze 9950x3d od 750eur da se izbori sa fizikom 🙂

nemam pojma, sad sam gledao ne izgleda da se topi nesto, bio sam u avatru...😀jeli kabl vruc?
stavi jedan vent samo da ladi kabl, sto je sigurno sigurnonemam pojma 😀
Biznis ideja: Vodeno hlađenje za 12vhpwr kabal i konektor 🙂stavi jedan vent samo da ladi kabl, sto je sigurno sigurno
5k serija nema podrsku za 32bit physx.
Je ali ako je preko 100C ima da se opece.Najlakse i najbrze mu je da rukom pipne kabal.
Inace, stavljao sam ja jos prije 15ak dana slike sa temperaturama Astral 5090, gdje kabal/konektor ne prelazi 40 stepeni u visesatnom Full load u Furmark. Takodje, opterecenje po kablovina je ravnomjerno rasporedjenjeno, od oko 9A po kablu, gdje kartica vuce ~625W.
Pa ako se 5 godina prica o tome, sa svezim primerima, sta to govori? Da ljudi nemaji sta drugo da rade, ili da problem ocigledno i dalje postoji? Nebitno, tebi srecno i da ti kabl radi kako treba, da ne istrcavas u garavim gacama u hodnik, ostali smiritese!Smorili ste o kablovima 5 godina isto se prica...igrajte uzivajte, gori ste od politicara...
Ma problem ne postoji, eto ti ga nisi iskusio sa 4090 niti sad sa 5090. Samim tim, jasno je - ne postoji.Smorili ste o kablovima 5 godina isto se prica...igrajte uzivajte, gori ste od politicara...
problema uvek ima, sta bi se pricalo i radilo ali druze moj dojadilo je 😀 inace ova tuf se kloka lagano na 3050mhz za GPU...Ma problem ne postoji, eto ti ga nisi iskusio sa 4090 niti sad sa 5090. Samim tim, jasno je - ne postoji.
Igrajte, uzivajte. Ne smarajte.
E, aj samo se "igraj, uzivaj". Tako je najpametnije.problema uvek ima, sta bi se pricalo i radilo ali druze moj dojadilo je 😀 inace ova tuf se kloka lagano na 3050mhz za GPU...
Pa normalno diskusija je za zene , tu kraja nema 🤣E, aj samo se "igraj, uzivaj". Tako je najpametnije.
Diskusiju prepusti drugima.
3000 asus tuf...Nego Mili, ako nije tajna, posto bila kartica?
Mili pisa po sirotinji 🙂 Ja hteo da kupim 5080, ali necu sad nista, Nemam vremena za igranje a ni para za bacanje trenutno.3000 asus tuf...
Pa mislim da cena nece puno ici dole, a iskreno volim pa mi tesko docekati 🤣Mili pisa po sirotinji 🙂 Ja hteo da kupim 5080, ali necu sad nista, Nemam vremena za igranje a ni para za bacanje trenutno.
Koja nestsica to se drzi po magacinu da bi cene otisle gore pa navodno scalperi krivi zbog visoke cene😅![]()
Nvidia reaguje na žalbe korisnika da je RTX 50 seriju grafičkih kartica nemoguće kupiti po preporučenim cenama
Nvidia će povećati proizvodnju kako bi smanjila nestašicu i nerealno visoke cene RTX 50 serije, obećavajući stabilizaciju cenabenchmark.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari