I to FE karta, i sada ce neko da mi kaze da nisu znali. Ma daj, prodaju skart, trebalo bi da ih ljudi tuze svi kompletno.
I to FE karta, i sada ce neko da mi kaze da nisu znali. Ma daj, prodaju skart, trebalo bi da ih ljudi tuze svi kompletno.
Brate proslo je 20 dana , nije proslo 5 godina od izlaska polako...Pa je l' je uze vise? Realno niko te nije terao, tvoj je izbor. Za godinu ipo dana daces 5K za 6090, polako.![]()
RTX 5070 spotted in!
27% slower than 5070 Ti / 4080. In pair with 3090
Sumnjive mi te brojke. RTX 3080 12GB brža od RTX 3080 10GB za 50%.![]()
GameTechBench GPU benchmark is already out!
Wow! How did you get that outstanding score? It's around 300pts over the second best 4090 user o_O Nice performance improvement! A pro overclocker was telling me this is a great OC tool as it's quite instability-sensitive too, when the OCs are too high :) Chiller + EVC2www.techpowerup.com
Mozda je problem u VRAM-u?Sumnjive mi te brojke. RTX 3080 12GB brža od RTX 3080 10GB za 50%.
Drugo RTX 5070 nije 4K karta.
puni subrediti, nema sta da priznaje.priznade nVIDIA
![]()
NVIDIA zabrljala i priznala problem sa ROP jedinicama na RTX 50 Blackwell seriji
NVIDIA je priznala da određeni modeli GeForce RTX 50 serije imaju nedostatak u proizvodnji koji može uticati donekle na performanse grafičkih karti u igramabenchmark.rs
pa dobice novu graficku umesto te, driveri izlaze pa izlaze, a sto se tice kabla kome se zapali kuca ima da dobije ogromnu odstetu.puni subrediti, nema sta da priznaje.
Prihvatili ste njihove cene, da vidimo oko cega jos sve ste fleksibilni...
Mislim osim crnog ekrana koji je problem sa drajverima, i kablova koji imaju tendenciju da zapale kucu.
Dakle "kvalitet", propaganda, lazna dostupnost...Prihvatili ste njihove cene, da vidimo oko cega jos sve ste fleksibilni...
Verovatno je postavio zbog ovoga:ovo je driver za sve, pa i geforce gt750
Stigao mi mail za preorder asus gejmerskih laptopova sa Intel ultra 9 285H uz RTX 5090 24GB/ 5080 16GB graficku. Cena 6400e za 5090 model i 5500e za 5080 model. Da se slogiras od cene.
Ipak je ultra 9 285HX.Ultra 9 285H ili Ultra 9 285HX? Bez obzira, nema druge nego preskočiti i mobilne RTX 5000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari