Znam samo da će posetioci benchmark sajta moći da dobiju karticu po znatno boljoj ceni od one koja će biti u maloprodaji. Prijavite se u PiN i nama, pa ćemo da sredimo nešto, par procenata iznad nabavne cene!
Hehehe, muku muchi po ovim testovima gtx295 sa Radetom, mislimda ce sa novim 9.1 catalyst-om Rade pobeci jos malo. Sa druge strane, i nV ce verovatno peglati nove drajvere, ali po ovome shto je sada dostupno, nisu se bash usrecili, pogotovu shto cena 4870x2 pada iz dana u dan. 🙂
Ja ili sam slep ili ti jednostavno ne zelis da vidis ove testove, ko muku muchi se vidi dobro!
:d :smash:
4870x2 uopste nije konkurencija gtx 295, cena joj je bila tako visoka jer nije imala konkurenciju
trenutno je gtx295 skuplja za 50$, a da se bolje pokazala - 4870x2 bi sigurno isao na 399$
samo za dva primerka sa testa može da se dobije dobra cena, ali GTX285 je čovek već rezervisao. GTX295 košta 400 evra plus 8% PDV, s tim što se plaća u dinarima, a firme koriste žiralni kurs (danas je 97 dinara). Ko hoće, može odmah da rezerviše GTX295. Za GTX285 me je čovek već zvao juče (nisam dao nikakav oglas). Naravno, mora da sačeka da ga prvo istestiram 🙂
GTX285: Preporucena maloprodajna cena je 375€ + PDV.
GTX295: Preporucena maloprodajna cena je 509€ + PDV. Cena za model sa testa za Bench clanove: 400€ + PDV
PDV je 8%, a kurs koji bude u PiN-u na dan plaćanja. Ovo je specijalna cena koja vazi samo za ta dva konkretna primerka sa testa, a pošto je u pitanju cena koja je daleko ispod dilerske, kao i da na oba modela PiN nema nikakvu zaradu (čak ima i mali gubitak) to je jedan od načina da se ova firma zahvali Bench zajednici...
A da nije te iste 4870x2 zapitaj se kolika bi bila cena GTX 295 kartice. 😉
Jedina igra gde malo vishe bezi od radeona je Crysis, klasika.
Ne kazem ja nista loshe, konkurencija je dobrodosla. 🙂
Ako cemo pravicno, GTX 295 je isto tako glup proizvod kao i 4870x2.
Naravno ovo je moje misljenje nemam nameru da ubedjujem ikoga da treba da se slaze samnom.
M.
Ako cemo pravicno, GTX 295 je isto tako glup proizvod kao i 4870x2.
Naravno ovo je moje misljenje nemam nameru da ubedjujem ikoga da treba da se slaze samnom.
M.
GTX285 i 295 stižu u ponedeljak u PiN Computers, ako nekoga zanima da kupi 🙂. Tog dana stiže i meni na test, najkasnije u utorak...
4870X2 i GTX295 su otprilike podjednako brze karte trenutno. Druga stvar je shta ce biti kada se ispeglaju drajveri za GTX295 - sa Ati drajverima nikada nije jasno da li ce sledeci da rade brze ili sporije i koliko ce bagova da se pojavi a koliko ce se ispraviti. Nvidija isto nije idealna, ali uvek imash osecaj da su svaki sledeci drajveri bolji od prethodnih.
Jesi li skoro pratio testove?Pa cak i sa beta driver-ima GTX295 je bio brzi od ATI 4870X2..U pojedinim igrama je jedna GTX295 cak brza od dve X2-jke u CF pa ti sad vidi..Evo ti link pa obrati paznju na skokove u razlici:
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-quad-sli-gaming-test/7
PCBeast je napisao(la):Ako vec ima monitor od 22" 1680x1050 rezoluciji koji ce mu q ATI 4870 X2 ?!Koliko se secam GTX280 sije svaku X2 do rezolucije od 2560x1600...Znaci u vecini igara je brzi i u 1920x1200 i o cemu sad pricati.
Wild Boy je napisao(la):Je l' to neki novi film Kventina Tarantina?
Jesi li skoro pratio testove?Pa cak i sa beta driver-ima GTX295 je bio brzi od ATI 4870X2..U pojedinim igrama je jedna GTX295 cak brza od dve X2-jke u CF pa ti sad vidi..Evo ti link pa obrati paznju na skokove u razlici:
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-quad-sli-gaming-test/7
U testu koji si ti postovao je testiranje GTX295 quad SLi protiv 4870X2 Crossfire X - priznajem da je quad SLi bolji od quad Crossfire, ali to nema veze poshto niko to nece koristiti. Kada se gledaju performanse jedne GTX295 i jedne 4870X2 one su tu negde, s tim shto 4870X2 shije GTX295 u mnogim igrama sa ukljuchenim AA na visokim rezolucijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari