Sta je spamer hteo da kaze? :S:
Za sada, GeForce 9600 GT predstavlja najbolju kupovinu u klasi do 150 evra, mada se već u ovom trenutku može pazariti i Radeon HD3870 za sličan novac (hint: kompanija Peak), koji je u nekim situacijama brži, a u nekim sporiji od novog GeForce akceleratora srednje klase.
Svaki put se neki lik javi koji kaže da sam favorizovao ili ATI ili NVIDIA kartice, posle svakog testa!
Svaki put se neki lik javi koji kaže da sam favorizovao ili ATI ili NVIDIA kartice, posle svakog testa! Nijedna kartica tokom testiranja novih generacija nije bila u prodaji, a ja mogu da se vodim samo cenama koje sam dobio od PM-ova u firmama. Mišljenje tj. zaključak se formira i u odnosu na tu cenu i ja moram da je znam. Tako su me x puta prevarili i kada su cene ATI kartica u pitanju (doduše, iz firmi, predstavništvo je uvek bilo extra obazrivo oko tih stvari), pa se retko kada neko bunio.
p.s. Palit u testu niko nije ni pominjao u kontekstu cena, kao ni cifru od 140 evra, već sam pominjao okvirnu cenu od 150 evra (u samom testu). 140 evra sam pomenuo samo ovde u threadu, pozivajući se na cenu za koju sam saznao da će biti u poznatoj firmi od koje je pola foruma kupilo 8800 modele![]()
Ima da se kupi npr. Sparkle GF 9600GT 512MB DDR3 za 146eur u maloprodaji u doticnoj firmi, pod doticim uslovom.
Mene sad zanima sledece...
Posto u maloprodaji postoje i karte poput
Sapphire ATI HD2900 PRO 512MB 256-BIT GDDR3 125eur
Palit Nvidia 8800GS 384MB 192BIT DDR3 PCIE 130eur
sa kako se vidi nesto prihvatljivijim cenama,
... ISPLATI LI SE KUPOVATI 9600GT PORED OVE DVE KARTE?
Pojavila se i MSI 9600GT OC 700/1900 za 149 Eura.
Definitivno test baca u trip :trust:Po tom testu ispade da je HD3850 brzi od 9600GT u svim igrama koje su probali!
I da, definitivno fali HD3850, koji je mogao biti tu umesto 2900XT ili čega već, koji niko više nikada neće kupiti...
http://www.belcomputers.co.yu/
Po tom testu ispade da je HD3850 brzi od 9600GT u svim igrama koje su probali!
Tesko da ce HD3850 biti tu umesto 2900XT, ipak su to dve razlicite karte, sasvim![]()
pa moze i biti.
jer ako postoji test u postu iznad koji sam postavio za Palit 8800gs koji ima 32 shader jedinice vise od 9600gt, i nosi se sa 3850, sasvim je ok da i 9600gt bude tu negde, pa cak mozda i slabija. ima 32 shader-a manje, nesto vecu memorijsku magistralu i memoriju, oduzmi, saberi i tu je negde.,)
koga zanima gde ima ovaj asus po vrlo primamljivoj ceni, neka pita.
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari