Nedjo je napisao(la):Protrljaj oci Maxo! NIje ono logo Leadteka na kuleru! BTW to na slici je Quadro! GTX 512MB ce imati takav kuler ali sa malo drugacijim aplikacijama na njemu 😉
starac je napisao(la):Na slici je XFX-ov model koji će raditi na 580/1730.
Broz je napisao(la):😀😀
e moj executive, pa na kuleru ti je znak XFX!😉
http://www.ultramax.nl/brands/XFX.jpg
http://images.tigerdirect.ca/itemDetails/P450-7803/P450-7803-out3-hl.jpg
zar ne vidis da mu tesko pada sto nVidia gazi ati i sto ce ga gaziti jos makar sest meseci??? :trust:Nedjo je napisao(la):ali vazno da si znao da je Leadtek i ako takav kuler ocgledno ima gomila drugih brendova i kartica!
ccc, sva sreca pa ti je trebalo samo 4 dana da smisli ovaj odgovor!
A nije da nisi mogao odmah 5-og da kazes lepo: "ups *****'o sam se"... ili barem da ne pises ovaj post gore!
pogresan si utisak stekao! 😉 Obrati paznju na Maxin potpis! 😉Ser_Zile je napisao(la):zar ne vidis da mu tesko pada sto nVidia gazi ati i sto ce ga gaziti jos makar sest meseci??? :trust:
mislim da ipak nisam 😉Nedjo je napisao(la):pogresan si utisak stekao! 😉 Obrati paznju na Maxin potpis! 😉
Nedjo je napisao(la):ali vazno da si znao da je Leadtek i ako takav kuler ocgledno ima gomila drugih brendova i kartica!
ccc, sva sreca pa ti je trebalo samo 4 dana da smisli ovaj odgovor!
A nije da nisi mogao odmah 5-og da kazes lepo: "ups *****'o sam se"... ili barem da ne pises ovaj post gore!
byMaX je napisao(la):E moj Amer wannabe, poenta mog posta je, za one koji ne citaju izmedju redova, da Leadtek vec ima 7800gtx extreme edition koji ima ovaj kuler... To sve ionako ne pravi ni XFX ni Leadtek, već samo lepe lepe nalepnice... Ako zbog toga i ne znam čiji je čiji logo, zabole me 🙂
Broz je napisao(la):Sta? I na ovo sam cekao nekoliko dana?? Mozes ti to bolje, valjda....😉
Nema tu izmedju redova nego je u pitanju cista faktografija-ima znak a ti ga ne prepoznajes i lupis🙂
c c c uspeo si da stignes i do proizvodnje i lepljenja nalepnica ali da kazes da ne znas to nema sanse, a MAX?😀
Nedjo je napisao(la):About what a fuck are you talking about!?!
Ja sam u doticnom tredu na vreme napisao da sam se zeznuo i nisam bio zadrt kao i ti pa nakon cetiri dana premisljanja sta da napises za ovo proizvanje izvalim nesto u fazonu "screw you guys sto niste ukapirali sta sam ja hteo da kazem, jer ono sto sam ja rekao je tacno"! Mis'im, zaustavi se pobogu covece i prestani da izvrces istinu i pravis blesavi i stalno samo pogorsavas svoju situaciju! O kakvom foliranju na kraju pricas???
Nedjo je napisao(la):About what a fuck are you talking about!?!
Saša Č je napisao(la):
Moso je napisao(la):Ovo je stvarno neverovatno ali ovi nasi susedi su prevazisli sami sebe!!!
Zamislite, svi svetski sajtovi pisu o skoro 10000 poena u 3DMarku 05 a oni sa ovom zveri postigli "cak 7200" poena, dok sa 7800GTX 256mb imaju "neverovatnih 5700 poena"...
Svaka im cast...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari