Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

1660 super,nisam igrao nista skoro,evo sinoc i danas malo pikao kanter,radi kao ranije jedino problem prilikom ulaska,nesto sporo ucitava pocetni prozor.

poz zelim neki savet za graficku Rtx 3070 Gigabyte Vision

Kako iskljuciti nvidia sa taskbara,ona opcija u control panelu ne radi,bar kod mene na win11?

Crn ekran posle instaliranja drajvera, morao sam hard reset jer nije bilo slike uopste. Koliko vidim zavrsio je instalaciju, nikakav error nisam dobio posle restarta.

Ima li šta gore od ovog NVIDIA APP? Svaki put kada hoću da doda novu igru u spisak da bi probao DLSS4 da omogućim moram reinstalirati softver...

Ima li šta gore od ovog NVIDIA APP? Svaki put kada hoću da doda novu igru u spisak da bi probao DLSS4 da omogućim moram reinstalirati softver...
Ja sam još na CP dok ne srede to skroz to je još novo...

Opet guru zuri jos nema na nvidia appu

Stigli drajver 1741191754142.png

Control Panel brisanje starog drajvera...pa safe mod...pa ddu pa novi drajver...u zadnjih 20 dana 4 puta...cista emocija 🥰

to je prava ljubav

Nova serija drajvera I'ma problem pri paljenu FG I Gsync zajedno u igrama spiderman 2 I indiana Jones...resenje je gasenje Gsync I onda sve top radi inace dolazi do restarta PC a...problem je kod svih...sa novim drajverima...

Control Panel brisanje starog drajvera...pa safe mod...pa ddu pa novi drajver...u zadnjih 20 dana 4 puta...cista emocija 🥰
Pa pisali su da ne mora DDU kod NVidia ali izgleda da mora?
Nova serija drajvera I'ma problem pri paljenu FG I Gsync zajedno u igrama spiderman 2 I indiana Jones...resenje je gasenje Gsync I onda sve top radi inace dolazi do restarta PC a...problem je kod svih...sa novim drajverima...
Ja nisam instalirao,cekao sam utiske i vidim da ostajem na starim.

Nazad
Vrh Dno