poz zelim neki savet za graficku Rtx 3070 Gigabyte Vision
Da top drajver ovaj zadnji...Novi drajveri kud i kamo bolji od prethodnih.
Na zvanicnoj stranici nema tih drajvera.
Pise lepo,trenutno samo za RTX 5070 Ti.
Ja sam još na CP dok ne srede to skroz to je još novo...Ima li šta gore od ovog NVIDIA APP? Svaki put kada hoću da doda novu igru u spisak da bi probao DLSS4 da omogućim moram reinstalirati softver...
Ista situacija i kod meneCrn ekran posle instaliranja drajvera, morao sam hard reset jer nije bilo slike uopste. Koliko vidim zavrsio je instalaciju, nikakav error nisam dobio posle restarta.
Emocije 😄Stigli drajver Pogledajte prilog 483454
Pa pisali su da ne mora DDU kod NVidia ali izgleda da mora?Control Panel brisanje starog drajvera...pa safe mod...pa ddu pa novi drajver...u zadnjih 20 dana 4 puta...cista emocija 🥰
Ja nisam instalirao,cekao sam utiske i vidim da ostajem na starim.Nova serija drajvera I'ma problem pri paljenu FG I Gsync zajedno u igrama spiderman 2 I indiana Jones...resenje je gasenje Gsync I onda sve top radi inace dolazi do restarta PC a...problem je kod svih...sa novim drajverima...
Ma samo Gsync I FG ne smeju zajedno trenutno...nista strasno...Pa pisali su da ne mora DDU kod NVidia ali izgleda da mora?
Ja nisam instalirao,cekao sam utiske i vidim da ostajem na starim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari