Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Naravno da donose,sa svakim novim povecava mi se OC karte,tako ako vako nastave morace bas jaku 1080-ti da izbace jer cu uci u 10k za memaru :D

Guru3D je odradio analizu performansi gde je uporedio drajvere of početnog kad je RX 480 lansiran do Crimson ReLive drajvera:

index.php

Kao što vidiš boost je skoro zanemarljiv čak i kada se posmatra situacija of trenutka lansiranja karte do sada.

Kada bi se odradila ovakva analiza i kod Pascala verovatno bismo došli bismo do sličnih rezultata, dakle 1-2% u većini naslova a tek u ponekom 3-4%.

Ma, naravno. AMD i njihov hajp marketing, ko ih ne zna....;)

Koliko se secam, nesto si analizirao onaj test sa Hardware Canucks sajta o 'takozvanom' boostu za 480 karticu. Nisam hteo da pisem tada, ali, pomalo i smesan test. Zasto ? Kada su testirali 480 i 1060 kartice, kada su prezentovane, koristili su nesto blaze i manje graficke postavke za sve igre, pa su imali optimalan frame rate za ove kartice i za najzahtevnije igre od oko 60fps i vise, dok su za kasnije testove , koristili maximalne graficke postavke , sa 4XMSAA , gde su dobijali katastrofalne frame rate rezultate ( skoro neigrivo ).

To se tako ne radi. Mora na istim setovanjima grafike i na istim 'putanjama' kod testiranja, da se odrade oba testa.Plus, dodate neke nove igre, koje vise pogoduju drugoj kartici. Ovako, test nije realan i objektivan i nepristrastan.

Po meni, klasicno stelovanje i malkice namestanje rezultata u testovima, radi nekih 'visih' ciljeva. ,)

Poslednja izmena:
Zbog toga ja samo verujem ljudima koji sve snime sa msi aftrrburner na JT jer u praksi nikad nije tako kao u testovima na tim sajtovima...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Ima likova kojim se moze verovati ali to su nasi,ovim stranim sto rade za jake firme ne verujem zato sam i reko samo sebi

Inace sto se tice poslednjih drivera nisu ni za racku smoje strane gledista po pitanju OC-ai dalje su najbolji pretposlednji 376.19

1232323232.jpgzacrni se slika na 2 sek pa se vrati, neko misljenje? hvala

desavalo se i na proslom ovom pre toga, a dotle sam verovao ili ne koristio xp i tu nisam imao takvih anomalija mada je tu znao da radi bsod i momentalan restart pa kapiram da se na njemu to tako manifestovalo, glavna poenta je da li mozda do grafe to me bas brine... a koji da stavim koja verzija?

desavalo se i na proslom ovom pre toga, a dotle sam verovao ili ne koristio xp i tu nisam imao takvih anomalija mada je tu znao da radi bsod i momentalan restart pa kapiram da se na njemu to tako manifestovalo, glavna poenta je da li mozda do grafe to me bas brine... a koji da stavim koja verzija?

Probaj v365.19. I meni se slična stvar zna desiti u Win7 u 2D režimu, 3D bez problema radi, a sve se to počelo dešavati nakon drajvera novijih od 365.19.

aha kapiram, molim te mi daj link za njih preko glavnog nvidia sajta (win7 64 bit) posto ne mogu da se snadjem bas :S

21 dec. se biti 3 godine od kad je uzeta, to pucanje se desi jednom u 4-5 dana, a postoji li neki program za testiranje..?

Ne mora da znaci nista da je upitanju, nego od serije drajvera do serije drajvera. Meni je to isto radilo pa sa nekom serijom drajvera je znalo po 5-6 puta u toku dana da dobijem da su mi pukli drajveri a onda sa sledecim koji dodju da to uopste ne vidim pucanje. Ako te bas toliko nervira pokusaj instalirati neke starije drajvere pa vidi kako ce se graficka tada ponasati?

Kod mene se nije pojavio error vec ne rade ti fajlovi koje sam raspakovao.
Na drugom kompu druga karta, drugi drajveri raspakovani fajlovi rade.

Kod mene radi bez problema,obrisite sve sa DDU prvo posle zaostatke nvidie
Sto se tice drivera mozda mali,blagi boost nista vau...

ma ja ne mogu da ga skinem kaze corupted file....ni mozzila ni edge nece da skine gasio sam nod, firewall sve sam pogasio kaze korumpirani fajl da li ce ovo biti prvi put u istoriji Borata da necu staviti novi drajver, sabotaza sve je moguce.....

Poslednja izmena:
Hhahahahha,probaj preko shroma ili imas neki anti koji neda,ja antiviruse ne instaliram na komp

Hhahahahha,probaj preko shroma ili imas neki anti koji neda,ja antiviruse ne instaliram na komp

jesam gasio sam nod, skidao dok je ugasen i firewall gasio kako su naglasili sve probao ali brate tesko je i kucati, a kamoli bilo sta reci u ovome trenutku....

Koji ti je win,probaj preko drugih linkova,ja skinuo sa linka sto si postavio i bez problema proso,probaj preko guru-a

Poslednja izmena:
Koji ti je win,probaj preko drugih linkova,ja skinuo sa linka sto si postavio i bez problema proso,probaj preko guru-a

jesam brate sve sam probao, jedini mi podrzavas hvala ti u ovome teskom trenutku :D nista videcu jos sutra sta kako odo spavati radi se sutra :D

Skinuo sam preko mobilnog probaću sutra da instaliram...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

instalirao ovu verziju sto sam preko mobilnog skinuo, totalni boost za novu godinu koja ludnica zurka, zurka :banana::banana::banana:

Nazad
Vrh Dno