Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Kojih? Posto sam vlasnik 2x GTX 1080 a do neki dan sam se igrao na GTX 1070 pa me sada interesuje sta ne valja konkretno? Sa kojom ti kartom imas problem?

Čitam na koje se probleme ljudi žale na stranim forumima, a najčešće se žale na flickering.

Pa, prodato samo 970 sigurno oko 10 miliona, plus 980 i 980Ti, ocekivano da tamo nekom u Papua Nova Gvineja ili Americi nesto i ne sljaka sa novim drajverima.

Ja, skoro nikad nisam imao velikih ili srednjih problema sa drajverima u igrama ( ne secam se cak ni malih ) i sa 780, i 980 i sada sa 980ti karticama.

Poslednja izmena:
Meni kreshuje instaler na WIN 10.. Tj. pukne instalacija nakon samih drajvera , znaci na pola negde.

Poslednja izmena:
I meni baguje instalacija, ali preko NV GFE tj skine mi skroz drajver ali mi ne daje opciju da ga instaliram. Sad cu da probam rucno.
edit: Rucno proslo sve ok. :D

Poslednja izmena:
I meni samo vrti da download-ujem, nikako da mi ponudi ono express i custom installation.
Sta mi je ciniti a da ne radim "rucno" instalaciju? :D

Hvala

I meni samo vrti da download-ujem, nikako da mi ponudi ono express i custom installation.
Sta mi je ciniti a da ne radim "rucno" instalaciju? :D

Hvala
Nista ne mozes, mora rucno, tako je i meni bilo. :) Imas na prosloj strani neko je postavio link, skini i instaliraj. Radi sve ok.
Nego da pitam nesto, posto mi je 144hz monitor, da li kada stavim kroz DSR 1440p rezoluciju monitor i dalje radi na 144hz ili ga smanji na 75hz npr? Pitam jer sam probao primal na 1440p i kao da mi se hercaza smanjila imam neki cudan flickr.

Poslednja izmena:
Nista ne mozes, mora rucno, tako je i meni bilo. :) Imas na prosloj strani neko je postavio link, skini i instaliraj. Radi sve ok.
Nego da pitam nesto, posto mi je 144hz monitor, da li kada stavim kroz DSR 1440p rezoluciju monitor i dalje radi na 144hz ili ga smanji na 75hz npr? Pitam jer sam probao primal na 1440p i kao da mi se hercaza smanjila imam neki cudan flickr.

Koliko se secam, neko sa 144hz monitorom je rekao da se smanjuje i da zbog toga ne koristi DSR.

Mnogo glupa fora ako je tako...

Ovaj novi drajver ćešće prilagođava takt i napon za 60 fps lock u NWN2, a još mi se nije srušio drajver dok sam nešto gledao u MPC-HC. :D

Sedmi dan prođe, a ljubavni drajveri se još nijednom nisu srušili ni dok gledam nešto u MPC-HC ni u ostalim aspektima 2D režima. :banana:

bahaha ja sam vratio dravjere sa diska od grafe 314.22 stari skoro 4 godine! i do sad je sve ok (7 dana :D) proso sam kriticni period :D , @Sass Drake a zasto skidas sa tog guru sajta?

Zato sto je lakse naci poslednje drajvere na guru sajtu/forumu, nego traziti kroz Customer Support deo Nvidijinog sajta za hotfix drajvere (koje su inace poceli da prave za svaki WHQL driver do sada, nadmasili su stari ATI/AMD po smejuriji).

bahaha ja sam vratio dravjere sa diska od grafe 314.22 stari skoro 4 godine! i do sad je sve ok (7 dana :D) proso sam kriticni period :D , @Sass Drake a zasto skidas sa tog guru sajta?

Skidam ih uvijek sa Nvidijinog sajta i isključivo WHQL. Nakon WHQL drajvera koji je izašao poslije v365.19 počeli su problemi koji su izgleda konačno riješeni u v378.66. E sad, zašto WHQL drajver prvo osvane na Guru3D, a tek nakon nekoliko sati bude dostupan na Nvidia.com nemam pojma.

ne bi ra rizikujem... :) .72 koristis ili .66? posto na nvidia sajtu ne izbacuje dalje od .66

Koristim v378.66.

EDIT: Upravo mi se sruši dok je bila pokrenuta mašina u VMware Player-u. :crash:

Poslednja izmena:
Borat i drustvo su se uspavali, cim ne prijavljuju novi hot fix (378.77). :D

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4411

This is GeForce Hot Fix driver version 378.77 that addresses the following:

• Fixed driver installation errors for laptops with GeForce GTX 1050 and 1050 ti GPUs.
  • Fixed crash in Minecraft and some other Java-based titles
  • Resolved 'Debug Mode' as default option on Pascal based GPUs

Ja instalirao,nema nekog botiljka za moju staru kartu,ovi sa novijima nek vide

Boles'

Znači 1060 će biti brža od RX480 u DX12? :D

Coming shortly will be a new GeForce Game Ready Driver optimised for DirectX 12 games. This driver will offer an impressive performance uplift of "16 per cent on average," across a variety of DirectX 12 games. Titles feeling the DX12 Game Ready driver love will include; Ashes of the Singularity, Gears of War 4, Hitman, Rise of the Tomb Raider and Tom Clancy’s The Division.

http://hexus.net/tech/news/software/103006-nvidia-announces-gameworks-directx-12-software-tools/ :banana:

The Division puca kad se alt-tabuje i igra stalno stuca. I bag sa DSR toliko smara vec 4-5 revizija drajvera. Ne secam se kada sam igrao dve igre sa jednim drajverom...

Jel nove drajvere peglate preko ili mora DDU svaki put(ili klasicno brisanje)?

Samo instal, nema nikakvih problema kod mene na oba kompa već godinama.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno